VadeVi
Cellers Tarroné culmina el canvi d’imatge amb nova pàgina web

Cellers Tarroné ha renovat la seva pàgina web per donar a conèixer el projecte familiar d’elaboració de vins amb més de 70 anys d’història, dins de la DO Terra Alta i per potenciar la comunicació de Merian, un 100% garnatxa blanca.

L’any 2014, amb la nova gamma de vins que representa la generació més jove de la família, sorgeix la necessitat de fer passos endavant a nivell d’imatge que ara han culminat amb la pàgina web, on hi ha reunides l’estima per la tradició i la il·lusió d’encarar el futur. A nivell tècnic, la web està adaptada per ser consultada des de tot tipus de dispositius i integra una botiga online per fer comanda dels vins de la casa.

El web s’estructura en sis categories diferents donant protagonisme a les persones, a les vinyes i als vins, apel·lant a les emocions i amb un format volgudament visual. L’equip humà de Cellers Tarroné, format per membres de la família i treballadors, és un dels pilars de la nova pàgina. El celler està liderat actualment per les germanes Imma i Mercè Solè, nétes del fundador, i Pere Brio, amb més de 20 anys vinculat a l’empresa.

Per altra banda, presenta les vinyes, el sòl, el clima i les varietats: 40 hectàrees dividides en 6 finques diferents (Torremadrina, Mas de Freixes, Trufes, La Masadeta, Camí de Vilalba i Benufet) amb protagonisme de la garnatxa blanca i negra, les dues varietats autòctones de la Terra Alta, base fonamental per als vins monovarietals i de cupatge. També hi ha una secció dedicada a l’extens repertori de vins del celler, des dels de consum diari als més emblemàtics i representatius, amb les respectives fitxes de tast.

El Merian 2015, entre els top 10 d’una guia de vins

El llibre “Los 100 mejores vinos por menos de 10 euros” que acaba de publicar l’especialista en comunicació i comercialització de vi i l’enoturisme, Alicia Estrada, a GeoPlaneta destaca un centenar de referències “en base a la qualitat, l’honestedat, el respecte per la terra i el treball dels viticultors i bodeguers que són capaços de transmetre en cada ampolla, patrimoni, història, cultura i naturalesa”.

Entre els top 10, Estrada ha triat l’anyada 2015 de Merian de Cellers Tarroné, destacant que és “un vi amb caràcter, de forta personalitat, gastronòmic, presentat nu, sense maquillatges…”. Merian representa el caràcter i la força del terrer. Homenatja la garnatxa blanca però també a Mercè Llop i a Antonio Mèlich que han estat decisius per rellançar el projecte d’elaboració de vins a Batea i traslladar el seu saber fer a la nova generació.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa