El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Qualificada Priorat col·labora aquest agost amb el cicle “Capvespres a la Cartoixa d’Scala Dei”, que durant els divendres 8, 22 i 29 d’agost proposa diferents activitats culturals.

El divendres, 8 d’agost, a les 20:00 h, s’inicia el cicle amb la conferència-passejada “Scala Dei: la vida cartoixana”, a càrrec d’un expert en la història de la Cartoixa d’Scala Dei, l’historiador reusenc Ezequiel Gort.

El següent divendres, 22 d’agost, a les 20:00 h, és el cinefòrum “El gran silenci”, amb la projecció d’aquest film documental de Philip Gröning sobre la vida en un monestir cartoixà, presentat per Josep Maria Mallarach.

La darrera activitat programada es farà el 29 d’agost, també a les 20:00 h, i serà un concert del conjunt “Euterpe-Grup de Cambra”, al refetor de la Cartoixa d’Scala Dei.

Totes les activitats són gratuïtes, però és imprescindible fer reserva prèvia trucant al telèfon 977 827 006 o bé, per correu electrònic a [email protected]

Les places són limitades. En aquesta activitat hi col·labora el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Qualificada Priorat, que d’aquesta manera dóna suport a les activitats culturals que promocionen el territori i la seva història. També hi col·laboren l’Ajuntament de la Morera de Montsant, el Parc Natural de la Serra de Montsant i la Diputació de Tarragona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa