Poboleda es prepara per viure dos caps de setmana intensos dedicats a donar a conèixer els seus vins. El dissabte 6 de setembre, un total de set cellers locals oferiran durant el matí una jornada de portes obertes i, el dissabte següent, 13 de setembre, arribarà la 16ª edició de la Festa del Vi i la Verema a l’Antiga, que aquest any reunirà dotze cellers de Poboleda i dotze cellers d’altres pobles de la Denominació d’Origen Qualificada Priorat.
Dissabte 6 de setembre:">
La jornada de portes obertes del dia 6 començarà a les 10:00 h i les persones interessades podran visitar els cellers següents: Burgos Porta, Mas d’en Just, Genium Celler, Hidalgo Albert, Terres de Vidalba, Mas Doix i Tane Vins">. Al lloc web del Consell Regulador de la DOQ Priorat es poden trobar els telèfons de contacte i adreces dels diferents cellers participants, així com el programa complet d’activitats de les dues jornades.
Dissabte 13 de setembre:">

El dissabte 13, arriba la tradicional Festa del Vi i la Verema a l’Antiga, una de les mostres populars més arrelades de les que es realitzen durant l’any als pobles de la DOQ Priorat. En aquesta ocasió els visitants podran tastar els vins d’un total de 24 cellers, que com és habitual es disposaran als baixos de diferents cases pairals del nucli de la vila. Els cellers de Poboleda inscrits a la Festa són els següents: A">grícola de Poboleda, Burgos Porta, Celler Jordi Domènech, Celler Mas d’en Just, Celler Mas de les Pereres, Celler Mas Doix, Celler Pahí, Cellers Tane, Genium Celler, Hidalgo Albert, Mas la Mola i Terres de Vidalba. D’altra banda, com altres anys, també hi participaran cellers d’altres viles de la DOQ Priorat. En aquesta ocasió s’hi podran trobar vins de Celler Pasanau (la Morera de Montsant); Cellers Scala Dei (Scala Dei); Celler Prior Pons (la Vilella Alta); Celler Aixalà Alcait, Celler Escoda Pallejà i Terroir al Límit (Torroja del Priorat); Celler Sabaté (la Vilella Baixa); Mas Igneus i Saó del Coster (Gratallops) i, finalment, Clos 93, Portal del Priorat i Torres Priorat (el Lloar).">
Tast “Priorat a cegues”, a la tarda">
Com a novetat d’aquest any, el programa de la Festa inclou el dia 13 un tast a cegues de vins negres de la DOQ Priorat corresponents a l’anyada 2007 a les 17:30 h a la sala polivalent de Poboleda. Els drets de participació en el tast “Priorat a cegues” són de 30 euros (inclou copa Riedel) i les inscripcions es poden adreçar a poboledavins@gmail.com o al número de telèfon 619 32 85 34.

Nou comentari