Vista general de Porrera Foto: Joan GGK">

L’Associació Cellers de Porrera organitza el dissabte 16 d’agost, a partir de les 19:00 h als rentadors de Porrera, la 6ª edició del concurs “Nasset, Nas i Nassot” . Es tracta d’una activitat adreçada a persones de totes les edats que serveix per donar a conèixer els vins locals i per reconèixer les persones més hàbils a l’hora d’identificar les aromes i els gustos d’aquests vins a través d’un tast a cegues.
La proposta funciona com un concurs amb tres categories: “Nasset” (de 0 a 9 anys); “Nas” (de 10 a 15 anys) i “Nassot” (a partir de 16 anys i per parelles).

Les dues primeres categories han d’endevinar aromes i sabors relacionats amb el vi. La categoria d’adults, a més d’endevinar aromes, ha de respondre correctament diferents preguntes a l’entorn dels vins que es tasten a cegues. Les proves es desenvolupen als rentadors del poble, un espai situat just a la vora del riu Cortiella, que travessa la vila de Porrera.

Les persones interessades a participar en aquesta activitat cal que s’inscriguin a la piscina de Porrera abans del dia 16 d’agost.

Els premis als millors participants són:

-Pel Nasset: un petit obsequi per a tots els participants
-Pel Nas: el 1r classificat 30 euros, el 2n 20 euros, i pel 3r, 10 euros (en targeta regal Decathlon)
-Pel Nassot: 5 lots de vi dels cellers de Porrera per les 5 parelles guanyadores

Aquesta proposta és una iniciativa de l’Associació de Cellers de Porrera, amb el suport del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Qualificada Priorat, l’Ajuntament de Porrera i l’AMPA de Porrera.

El col·lectiu de cellers de Porrera organitza durant l’any altres activitats per promocionar els seus vins, com són la Nit de Carinyenes a Porrera (primer divendres de maig) i el Tasta Porrera (a principis de novembre, coincidint amb la festa major).

Més informació: www.cellersdeporrera.com

Nou comentari