VadeVi
Ruta en bici, tast de vins i cinema a Can Descregut
  • CA

El celler Can Descregut de Vilobí del Penedès ha ampliat aquest any la seva participació com a subseu del Most Festival amb una activitat que inclou, a més de la projecció de la pel·lícula, una ruta en bicicleta elèctrica des del celler fins a la vinya de la Pineda i esmorzar i tast de vins. Enguany, la pel·lícula que es projectarà al celler de Vilobí es titula “Prime medirian of wine”, una producció georgiana dirigida per l’única directora d’aquest país nominada a un Òscar, Nana Jorjadze.

El film apropa a la tradició del vi a Geòrgia a partir del viatge per Europa que emprèn un jove georgià que vol trobar el seu lloc al món. Les projeccions a Can Descregut estan programades pel dissabte 5 de novembre i el diumenge 13.

Les dues sessions començaran a dos quarts de deu del matí al celler, des d’on s’iniciarà un recorregut en bicicleta elèctrica per camins que discorren entre les vinyes fins arribar a la Pineda, una de les vinyes amb ceps més vells amb els quals s’elaboren bona part dels vins i caves de Can Descregut. A la vinya se servirà un esmorzar complet maridat amb una selecció de vins i caves del celler, entre ells l’Horafosca i l’Equilibri, dos vins tranquils amb criança 100% xarel·lo ecològic.

A quarts de 12 s’iniciarà el camí de retorn cap al celler on es projectarà la pel·lícula a la sala de bótes. Un cop acabada la projecció el celler obsequiarà tots els assistents amb un tast del 3500, un cava especial d’edició limitada embotellat en ampolla Magnum que serà maridat amb una selecció de formatges de Xerigots.

El preu de l’activitat és de 30€ per persona i inclou la ruta en bici, l’esmorzar i tast de vins i caves entre vinyes i el preu entrada pel·lícula) i les places són limitades. Les reserves es poden fer directament a [email protected] o a través del web del Most Festival.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa