VadeVi
Vermut solidari per la lluita contra el càncer infantil
  • CA

Torna el Vermut Solidari a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm, en aquesta ocasió per a recaptar fons per l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Aquesta nova edició que es farà diumenge 17 de juliol de 12h a 21h a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm s’ha dissenyat amb 6 zones amb activitats diferents: ood&drinks, music, shopping corner by PopPlaces, trends lab, family zone by Atrápalo y activities.

Els millors foodtrucks amb gastronomia local i internacional, un chill out, concerts a l’aire lliure i activitats per a tota la família amb un taller de Lego i exposicions d’art, entre d’altres.

En aquesta edició, els fans del Vermut Solidari han triat a través de Facebook a quin projecte es destinaran els diners recaptats. I així el 70% dels beneficis es donaran a Pulseras Candela en benefici de la investigació del Cáncer Infantil de l’Obra Social del Hospital Sant Joan de Déu. I el 30% restant es destinarà equitativament entre el Projecte Quimions, Sonrisas de Bombay i el Casal dels Infants.

El cartell musical reunirá en aquesta edició Dorian DJ Set, Bigott, i DJ COCO entre d’altres.

Les entrades solidarias ja estan disponibles a Atrápalo. A més de l’entrada normal de 5 euros amb una consumició també està disponible online l’entrada menú de 15 euros que inclou 4 consumicions a més d’un àpat. I com sempre una “fila zero” perquè tothom que vulgui pugui fer la seva aportació desinteressada.

Amb totes les edicions dels Vermut Solidari, s’han aconseguit 62.000 euros per a projectes diversos.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa