VadeVi
La Terra Alta presenta novetats vinícoles i propostes enoturístiques en el marc de la 34a Festa del Vi
  • CA

La Denominació d’Origen Terra Alta organitzarà en el marc de la 34a edició de la Festa del Vi de Gandesa dues jornades professionals per presentar novetats vinícoles dels seus cellers i propostes enoturístiques de la comarca.

La primera de les jornades tindrà lloc dilluns 25 d’octubre a l’Església del Poble Vell de Corbera (12h), on la DO hi acull tradicionalment una jornada per a professionals de la restauració i l’hostaleria, així com a prescriptors i premsa especialitzada. Els assistents podran tastar un bon nombre de referències dels cellers participants, a més de maridar-les amb un dinar típic terraltí a càrrec dels restauradors de la comarca.

La novetat d’enguany serà la presentació de la Ruta del Vi de la DO Terra Alta, un projecte en què la DO porta treballant més d’un any i que serà presentada el divendres 29 d’octubre a Batea (12h) en una jornada que es dirigirà especialment a professionals del sector turístic (touroperadors, agències, hoteleria…) i a premsa especialitzada.

La trobada transcorrerà pels carrers del nucli antic de Batea en una mostra on els cellers presentaran els seus productes enoturístics i alguns dels seus vins. La jornada estarà amenitzada amb música als carrers i un dinar maridatge amb productes típics de la comarca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa