General

La nutricionista Noemí Garcia | N.G.

Noemí Garcia: “El vi té un component social molt propi de la cultura mediterrània”

Graduada en Nutrició i Dietètica Humana i Clínica per la Universitat de Barcelona, actualment es dedica a la Nutrició Comunitària
L'entrega de premis de Tastavins 2019 | Tastavins

Aquest divendres es lliuren els premis del Concurs Tastavins DO Penedès 2021

La cerimònia es retransmetrà en directe per Penedès TV a les 20h | 24 cellers opten a les 35 medalles
L'Estació Enològica de Reus | Wikimedia Commons

L’Estació Enològica de Reus, motor d’un canvi de model en la indústria del vi

Després de la fil·loxera la institució, inaugurada oficialment el 1910, va orientar la producció vitivinícola cap a l'excel·lència actual i també va ajudar les indústries de l'avellana i l'oli, molt potents a la zona
Imatge d'una de les converses del cicle de 2020 | Vinseum

‘In vino litterae’, el cicle de literatura i vi, torna al Vinseum

El cicle consistirà en tres converses entre escriptors i cellers i tindrà lloc al llarg del mes de maig
Els vermuts s'elaboren seguint fórmules familiars de moltes generacions

Rècord de participació als Premis Vinari de vermuts amb prop de setanta referències

Dilluns 10 de maig tindrà lloc la jornada de tast professional a la Casa Navàs de Reus
Casa Mariol és un celler de la Terra Alta amb seu a Batea

[SORTEIG] Guanya un lot de tres vins i un vermut de Casa Mariol

Participar-hi és molt senzill: seguir el Vadevi al Twitter i comentar el post del concurs

Hola, món!

Cultura de terrer

EN DIRECTE: Gala de lliurament dels Premis Vinari 2016

Des de l'Auditori de Vilafranca del Penedès, es donen a conèixer els millors vins de Catalunya d'enguany

La millora de l’experiència enoturística centrarà la Vívid enoConference

La cita serà aquest divendres a Sant Antoni de Calonge amb diversos experts en màrketing i enoturisme