VadeVi
David Molas: «La Gala del Vinari és un gran punt de trobada del sector del vi català»
  • CA

“Blanc dels Aspres crec que és un vi una mica particular. Cantallops, on hi tenim les vinyes, és la zona més al nord de l’Empordà, on bufa més la tramuntana, i a més l’elaboració amb pas per fusta li dona una complexitat poc habitual en blancs. És diferent. Aixo no vol dir que sigui ni millor ni pitjor”, aquestes són les raons per les quals, l’enòleg de Vinyes dels Aspres, David Molas creu que el seu vi es va emportar el Vinari d’Or en la categoria de blanc amb pas per fusta.

“És una gran satisfacció que et valorin la feina d’aquesta manera” assegura Molas, però va més enllà, quan afirma que un Or com aquest beneficia el vi premiat, i el seu celler, per descomptat, però també els altres cellers de l’Empordà, “perquè s’està donant valor a tota una zona”.

“Els que no guanyen cap premi i fins i tot els que no concursen també se’n beneficien” afegeix David Molas.

“I és que tot el que sigui reconèixer la feina que estem fent i fer-ho des de dins de casa té repercussions positives” diu. Molas apunta que només la Gala dels Vinari, ja és una gran cita “és un punt de trobada del sector. No hi som tots, és clar, però, et permet estar en contacte amb d’altres elaboradors amb qui segurament no et trobaries mai. És interessant”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa