VadeVi
El Vis à Vis del Tr3sC i els Premis Vinari es donen la mà
  • CA

Els Premis Vinari i el club de cultura Tr3sC han arribat a un acord de col·laboració per a fer difusió de la cultura del vi a través de l’activitatVis à Vis. En aquest sentit, les converses que organitzen a través d’aquest cicle amb personatgesdel món de la cultura es complementen des d’enguany amb un tast dels Premis Vinari, els millor vins i vermuts de Catalunya.

Aquesta col·laboració va iniciar-se a principis de maig amb una fusió entre el guitarrista, cantant i compositor Quimi Portet i tres vermuts del celler Vins Padró de Bràfim, entre els quals es van tastar un dels millors vermuts segons els Premis Vinari dels vermuts del 2015: el Myrrha Reserva.

Després d’en Quimi Portet i els Padró, ha desfilat pel Museu Europeu d’Art Modern -on té lloc l’activitat- en Jorge Wagensberg i els vins del celler Marco Abella (guardonats amb un Vinari d’Or pel seu Clos Abella 2010 en la categoria de negres de guarda); Montserrat Carulla i els Cellers Canals Canals (just aquesta setmanan es va servir el Marta Passió 2012, Vinari d’Or 2015 de la categoria d’Escumosos Rosats).

El calendari continua amb noves propostes, entre les quals hi ha el proper 16 de juny, una sessió amb en Quim Masferrer i el Celler Pagos de Hibera, guardonats amb el Vinari de Plata de Vins Dolços al 2015.

Les activitats tenen lloc a partir de les 19h de la tarda al Museu Europeu d’Art Modern, al carrer Barra de Ferro, 5 de Barcelona. Podeu consultar tota la programació seguint aquest enllaç.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa