[fitxatecnica]VADEVI.cat, el diari dels vins catalans, sorteja 25 estoigs amb dues ampolles de vins del Celler Pardas. Per obtenir-lo només cal enviar un SMS amb la paraula “SORTEIG” seguida del vostre “NOM i COGNOM” i enviar-ho al número 5767.

Quants més SMS’s envieu més probabilitats tindreu de guanyar algun dels premis. El cost de l’ SMS és de 1’20 euros, IVA no inclòs.

Aquest sorteig estarà actiu des del 29 de maig fins el 30 de juny de 2009. El lot inclou un Pardas Negre Franc 2006 i un Pardas Sumoll Rosat 2007. Les dues ampolles més l’estoig tenen un valor aproximat de 25€.

La llista dels guanyadors es publicarà a VADEVI.cat l’1 de juliol de 2009.

Els lots de vi es podran recollir FINS EL 31 DE JULIOL I ÚNICA I EXCLUSIVAMENT al Servei al Lector del Diari AVUI, situada al carrer d’Enric Granados, número 84, 08008 Barcelona.

En participar, les seves dades personals seran incorporades a un arxiu titularitat de Corporació Catalana de Comunicació amb la finalitat de tramitar la participació en el sorteig, i l’informem que pot exercir els seus drets d’accés, rectiicació, cancelació i/o oposició, mitjançant el correu: redacció@vadevi.cat[/fitxatecnica]


VADEVI.cat sorteja dos vins de varietats poc frequents: sumoll i cabernet franc VADEVI.CAT


El Pardas Rosat s’elabora amb sumoll una varieta autòctona gairebé desapareguda FOTO: VADEVI.CAT


Pardas Negre Franc 2006, amb predomini de raïm cabernet franc FOTO: VADEVI:CAT


El celler Pardas té unes instal·lacions modernes en un edifici tradicional FOTO: VADEVI.CAT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa