VadeVi
Adernats Negre Jove 2008: L’orgull de l’origen

[fitxatecnica]Adernats Negre jove 2008
Vinícola de Nulles
DO Tarragona
PVP. Aprox. 3,50 €
Etiquetat en català
Tel.: 977 602 622[/fitxatecnica]Un vi negre jove elaborat amb merlot i ull de llebre gairebé a parts iguals, de color de robí, lluent i atractiu, amb aromes de fruita de bosc madura, maduixes i gerds gairebé confitats i un pas a la boca d’entrada suau, amb nervi i estructura i alhora fresc i gens agressiu, i amb un final on la fruita torna a prendre protagonisme.

Què més es pot demanar pel que costa una d’aquestes ampolles d’Adernats Negre Jove? Doncs es pot demanar trobar-lo a la restauració local.

És cert que amb els calçots és costum i és agradable beure el vi en porró, i a més, aquesta forma de consumir un producte de proximitat estalvia recursos, vidre, paper i transport. Jo demanaria que els restaurants de calçotada ens oferissin aquest vi o altres igual d’honestos elaborats per les cooperatives del Camp de Tarragona, com la de Bràfim, Vilarrodona o Valls.

Que malgrat que el compressin a doll, ens garantissin i se sentissin orgullosos de la procedència i que ens n’omplissin el porró. Només amb un rètol a la porta que digués: “Aquí servim vi del Camp de Tarragona”, o del Penedès, n’hi hauria prou.


L’ADERNATS NEGRE JOVE S’ELABORA A LA COOPERATIVA DE NULLES, A L’ALT CAMP FOTO: VADEVI.CAT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa