[fitxatecnica]Adernats Seducció 2009
Vinícola de Nulles
DO Tarragona
PVP. Aprox. 5 €
Etiquetat en català
Tel.: 977 602 622[/fitxatecnica]No es podia trobar un nom més encertat per a aquest vi: Seducció, que és el que desprenen les seves aromes de raïm, de mesc, de flors i de fruita blanca. O resumint-ho: de moscatell.

I és que això és el que pretenia l’equip del celler cooperatiu de Nulles quan el va crear, tenir en catàleg un altre vi blanc diferent del blanc clàssic, més sobri d’aromes, que ja elaboren des de fa anys. Per això l’han fet amb un cupatge on domina el moscatell (37%) per damunt del chardonnay (33%) i del xarel•lo (30%) que li aporten més estructura.

El millor de tot, és que malgrat la pirotècnia olfactiva, a la boca és totalment sec, seriós i amb entitat, ben diferent del model més habitual de blanc afruitat amb un punt de dolçor, el més conegut dels quals és el Viña Esmeralda de Torres, que poden arribar a ser carregosos i de maridatge delicat amb molts plats.

Fins i tot el final lleument amarg li dóna un afegit de seriositat i d’elegància difícil de trobar en aquesta mena de vins. I menys per aquest preu i amb una presentació moderna i atractiva.


L’ADERNATS SEDUCCIÓ ÉS UN VI D’AROMES FLORALS I ALHORA, TOTALMENT SEC FOTO: VADEVI.CAT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa