VadeVi
Can Bonastre ofereix l’Experiència Verema fins a finals de setembre

Can Bonastre Wine Resort afegeix a la seva àmplia oferta d’enoturisme l’Experiència Verema. Es tracta d’una oferta per viure i experimentar la verema de prop. Des del 20 d’agost i fins a finals de setembre, Can Bonaste obre les seves portes a tots els que vulguin veremar ells mateixos.

El celler té dues vinyes de Xarel·lo convertides en un camp d’entrenament. Els visitants, podran recollir i seleccionar el raïm que després servirà per fer most. El moment més divertit de la jornada arriba poc després, al jardí de la piscina, on els bocois ja estan preparats per fer la trepitjada del raïm. Can Bonastre ofereix un dinar i una migdiada als visitants per refer-se després de la verema. Els participants s’enduen una ampolla del celler.

A més de la bodega, Can Bonastre és un hotel de cinc estrelles. Aquesta tradicional masia del segle XVI va ser el primer Wine Resort de Catalunya. Des de l’any 2007 ofereixen un ampli ventall d’activitats turístiques entorn al món i la cultura del vi. Vols en globus i helicòpter per conèixer el Penedès des de l’aire, passejades a calla entre les vinyes, sessions de cata i tallers maridatges, entre d’altres.


Can Bonastre és un celler i alhora un hotel amb spa FOTO: VADEVI.CAT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa