El Cava Carles Andreu de la Conca de Barberà rep sempre grans puntuacions a les millors guies de tot el món. A la Parker de 2009 i de 2010 va arribar als 89 punts, i a la Peñín de 2011 va pujar fins els 90. Qualitat i preu van de la mà en aquesta referència que VADEVI.cat ofereix als seus lectors. És un cava bo, bonic i barat que satisfà els paladars més exigents a un cost més que raonable.
Dins la regió del cava, una de les comarques amb un microclima més diferenciat és la Conca de Barberà. Amb varietats típiques de la comarca, macabeu i parellada, s’elabora el brut nature de Carles Andreu amb una criança mínima de 18 mesos. S’ofereix al tast com un cava jove, fàcil de degustar però amb una forta personalitat. A la vista ens expressa part de la seva relativa joventut: amb un color groc palla amb tons verdosos, el perlat és excel·lent, amb una persistent corona a la copa. Afruitat al nas amb records de fruites blanques (pinya i pera), amb una aroma fina i subtil. La impressió que en rebem ens apropa a la sensualitat i l’entusiasme.
Raïm varietat : parellada i macabeu.
Elaboració del vi base: Fermentació a 15 ºC durant deu dies del most obtingut del premsat suau del raïm sencer de cada varietat.
Elaboració del cava: Segona fermentació en ampolla a 14 ºC i criança en les mares durant divuit mesos mínim.
On comprar-lo.
Telèfons de contacte: 93 238 02 79 – 661 599 444, de dilluns a dijous de 10 a 21 h. i divendres de 10 a 15 h.
O a través d’un correu electrònic a l’adreça:vadevicomandes@gmail.com
Preu: 57 euros la caixa de sis ampolles. Inclou l’entrega gratuïta a domicili.
Cava Carles Andreu Brut Nature FOTO;: VADEVI