Cava Berdié col·labora amb cinc oenagés

'5 caves, 5 projectes solidaris' és el nom del projecte del celler per a destinar el 7% del benefici de les ventes telefòniques, al celler i per internet a projectes solidaris

Cava Berdié destina el 7% del benefici obtingut a través de les ventes telefòniques, per internet o en el propi celler a cinc oenagés que treballen en diferents àmbits perquè puguin destinar aquesta aportació a diferents projectes. Escollides pels germans Jovani, les oenagés destinatàries són: Pallassos sense fronteres, Fundació Terra, La Casa Amarilla, Intermón-Oxfam i Amics de la Gent Gran.

Entre d’altres, aquesta contribució permetrà disminuir les emissions de CO2 mitjançant l’ús de cuines d’energia renovable, recuperar el cine-teatre Avenida a l’Argentina, reconstruir cases i camps dels expulsats del Sudan durant la guerra, lluitar contra la soledat que pateixen la gent gran.

La iniciativa 5 caves, 5 projectes solidaris ja va començar el nadal passat i està previst que s’allargui fins al proper més d’abril, segons han explicat fonts de Cava Berdié a la presentació d’aquest dimarts a Barcelona en què, a més de donar a conèixer les oenegés d’aquesta edició, s’ha presentat l’edició 2010-2011.

De cara a l’any vinent Cava Berdie comptarà amb la col·laboració de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) que és l’encarregada de gestionar la part social del projecte, seleccionant les entitats beneficiàries a través d’un concurs entre les entitats federades.

Els cinc caves que formen part del projecte van des dels 7’75 als 14’25 euros. També hi ha l’opció de comprar una caixa amb una ampolla de cada un dels caves per 59’95 euros. Més informació: http://www.5caves5projectes.com/


Cava Berdié col·laborarà amb cinc oenagés amb les vendes de cinc caves FOTO: CAVA BERDIÉ

Nou comentari