Lots de vi solidari: Montsant, Priorat, Tarragona i Terra Alta

El Projecte Vi Solidari es basa en dos lots de tres ampolles amb un PVP de 19,95 € cadascun.

El primer lot està format per tres vins negres Perlat de la DO Montsant. La primera ampolla és un 2007 jove, de garnatxa, carinyena i sirà, que el cuiner Joan Roca, del Celler de Can Roca combina amb carpaccio de tonyina, regalèssia i fruites vermelles.
La segona ampolla és un vi de garnatxa negra del 2006, per al que Mey Hofmann, del restaurant Hofmann proposa un ragoût de galtes de porc al vi negre amb bolets i puré de patates.
El darrer vi, també del 2006, és un sirà que Carles Abellan del restaurant Comerç combina amb un plat de cua de toro amb coliflor i tòfona d’estiu.

El segon lot està composat per una ampolla de blanc Clos de Pinell 2008 de la Terra Alta, per al que Fermí Puig, del restaurant Drolma ha preparat uns ous amb samfaina.
Hi ha també una ampolla de Roureda negre criança del 2006 DO Tarragona, fet amb cabernet sauvignon i merlot, molt fi, fresc i delicat per al que Carles Gaig, de Can Gaig proposa un bistec tàrtar de toro de lídia amb tàperes i mostassa.
Per acabar, un Priorat, el Roureda Llicorella 2005, de Poboleda, que Carme Ruscalleda del Restaurant Sant Pau marida amb un plat de pollastre amb cireres.


Els lots de vi solidari es composen de vins de diferents DO catalanes FOTO: VADEVI.CAT

Nou comentari