Mas Sinén Negre 2005: Un glop de Priorat

Els vins prioratins tenen una tipicitat que els fa recognoscibles immediatament. Un caràcter basat ens les vinyes velles de varietats autòctones, garnatxa i carinyena i també en el sòl de llicorella

[fitxatecnica]Mas Sinén Negre 2005
Celler Burgos-Porta
DOQ. Priorat
Agricultura ecològica
PVP. Aprox. 26 €
Etiquetat en català[/fitxatecnica]Els vins prioratins tenen una tipicitat que els fa recognoscibles immediatament. Un caràcter basat ens les vinyes velles de varietats autòctones, garnatxa i carinyena i també en el sòl de llicorella -pissarra esmicolada- que els dóna aromes minerals i afavoreix la maduració en recollir l’escalfor del dia. Al Mas Sinén fan un conreu ecològic, que a més de ser respectuós amb el medi ambient, minimitza la capacitat de l’home d’intervenir en las característiques de vi i per això, són vins que encara reflecteixen més les característiques de les varietats de raïm i de l’indret on han nascut. Així, el Mas Sinén és un vi prioratí prototípic, amb l’entrada en boca dolça que li dóna el 35% de garnatxa i la força del 30% de carinyena. La modernitat aromàtica l’aporten el cabernet sauvignon i el sirà que completen el cupatge. És de color de cirera madura d’intensitat mitjana, i té aromes de fruita molt madura, gerds i móres i un punt de vainilla procedent de les bótes de roure. L’entrada en boca és densa, d’aspror vellutada i amb el punt final de frescor mineral que només tenen els millors vins del Priorat.

Nou comentari