Tastos
Actualitat
Barcelona Rosé
Els vins
Cultura
Enoturisme
Premis Vinari
Balears Vadevi
Actualitat
Barcelona Rosé
Els vins
Cultura
Enoturisme
Premis Vinari
Balears Vadevi
Tastos
[vídeo] Tast comentat d’Albert de Vilarnau Xarel·lo Castanyer
Ramon Roset
Ramon Roset conversa amb l'enòloga Eva Plazas sobre un dels escumosos més icònics del celler penedesenc
Ramon Roset
Gorgollassa 2018, empremta mallorquina
Ramon Roset
Aquesta varietat autòctona, recuperada en els darrers anys, s’havia abandonat segurament per ser poc productiva, irregular i sensible a les malalties de la vinya
Ramon Roset
La parella perfecta: Carn i xulla d’Embotits Raima i Binifadet Negre 2018
Ramon Roset
Elaborat amb les varietats sirà i merlot, el vi de Sant Lluís fa una criança de 6 mesos en botes de roure americà
Ramon Roset
Vinya del Noguer 2018, la mirada més personal al xarel·lo de Pepe Raventós
Ramon Roset
És un vi intens i complex de textura untuosa i marcada acidesa
Ramon Roset
Vuit vins catalans, entre el top 100 de l’Estat segons la ‘Guia Wine Up’
Aleix Salvans
La llista es basa en les notes de tast de Joaquín Parra
Aleix Salvans
[vídeo] Estrenem els “Tastos comentats” amb el Rosé Delicat de Vilarnau
Ramon Roset
El sommelier Ramon Roset conversa amb elaboradors per donar a conèixer particularitats de cada vi
Ramon Roset
Llopart presenta l’Enigma2: una nova microvinificació d’elaboració i varietat incògnita
Redacció
La primera edició d'aquest vi, nascut de l’anyada 2019, era un vi brisat fet amb xarel·lo vermell
Redacció
Coma de Vaixell 2016, l’Empordà més extrem
Ramon Roset
Els costers on estan plantats els ceps de la finca Coma de Vaixell formen un dibuix que permet identificar fàcilment la finca des d’un avió
Ramon Roset
Torres presenta Secret del Priorat 2018,un vi negre amable i hedonista
Redacció
El cupatge el conformen en la seva gran majoria les varietats autòctones garnatxa i carinyena
Redacció
La parella perfecta: Sobrassada de porc negre Son Vivot amb l’Autònom 2014 de Vins Miquel Gelabert
Ramon Roset
El vi s'ha elaborat amb un cupatge de les varietats més tradicionals de Mallorca, Callet, Manto Negro, Fogoneu i Gorgollassa
Ramon Roset
1
2
3
4
5
6
7
…
56