Tastos

Eva Plazas i Ramon Roset | captura

[vídeo] Tast comentat d’Albert de Vilarnau Xarel·lo Castanyer

Comparteix
Ramon Roset conversa amb l'enòloga Eva Plazas sobre un dels escumosos més icònics del celler penedesenc
:  - Mobile
Gorgollassa 2018 | Can Majoral

Gorgollassa 2018, empremta mallorquina

Comparteix
Aquesta varietat autòctona, recuperada en els darrers anys, s’havia abandonat segurament per ser poc productiva, irregular i sensible a les malalties de la vinya
:  - Mobile
Binifadet negre 2018 |  Facebook Bodegas Binifadet Menorca

La parella perfecta: Carn i xulla d’Embotits Raima i Binifadet Negre 2018

Comparteix
Elaborat amb les varietats sirà i merlot, el vi de Sant Lluís fa una criança de 6 mesos en botes de roure americà
:  - Mobile
Xarel·lo Vinya del Noguer 2018 | Mas del Serral

Vinya del Noguer 2018, la mirada més personal al xarel·lo de Pepe Raventós

Comparteix
És un vi intens i complex de textura untuosa i marcada acidesa
:  - Mobile
Guia Wine Up 2021

Vuit vins catalans, entre el top 100 de l’Estat segons la ‘Guia Wine Up’

Comparteix
La llista es basa en les notes de tast de Joaquín Parra
:  - Mobile
L'enòloga de Vilarnau, Eva Plazas, conversa amb en Ramon Roset sobre el seu Rosé Delicat

[vídeo] Estrenem els “Tastos comentats” amb el Rosé Delicat de Vilarnau

Comparteix
El sommelier Ramon Roset conversa amb elaboradors per donar a conèixer particularitats de cada vi
:  - Mobile
L'Enigma2, de Llopart

Llopart presenta l’Enigma2: una nova microvinificació d’elaboració i varietat incògnita

Comparteix
La primera edició d'aquest vi, nascut de l’anyada 2019, era un vi brisat fet amb xarel·lo vermell
:  - Mobile
Coma de Vaixell 2016

Coma de Vaixell 2016, l’Empordà més extrem

Comparteix
Els costers on estan plantats els ceps de la finca Coma de Vaixell formen un dibuix que permet identificar fàcilment la finca des d’un avió
:  - Mobile
Secret del Priorat 2018, el nou vi de Família Torres | Cellers Torres

Torres presenta Secret del Priorat 2018,un vi negre amable i hedonista

Comparteix
El cupatge el conformen en la seva gran majoria les varietats autòctones garnatxa i carinyena
:  - Mobile

La parella perfecta: Sobrassada de porc negre Son Vivot amb l’Autònom 2014 de Vins Miquel Gelabert

Comparteix
El vi s'ha elaborat amb un cupatge de les varietats més tradicionals de Mallorca, Callet, Manto Negro, Fogoneu i Gorgollassa
:  - Mobile