VadeVi
Portell Trepat Rosat d’Agulla: la millor compra

[fitxatecnica]Portell Trepat Rosat d’Agulla
DO Conca de Barberà
PVP Aprox. 3,20 €
Etiquetat en català
Tel.: 977 89 00 31[/fitxatecnica]Quan parlem de la falta de difusió dels vins catalans a la pròpia Catalunya, hi ha qui diu que el problema es són vins forts, que són cars, que els falta tipicitat perquè s’elaboren amb varietats foranes i no sé quantes coses més.

Doncs a veure: que algú m’expliqui perquè aquest Portell Rosat d’Agullla no emplena les prestatgeries de supermercats i les cartes de vi dels restaurants més populars.

I és que ho té tot per triomfar: té la tipicitat del trepat, una varietat autòctona i gairebé exclusiva de la Conca, té un preu que fa riure i és un vi agradable, fàcil, llaminer, d’aromes de maduixa, amb el punt d’agulla just i una dolçor lleu i agradable compensada per la frescor adequada.

Característiques aquestes que l’haurien de fer un dels vins més populars de Catalunya i a Catalunya, un producte fet a mida per als més joves que s’inicien al món del vi.

No és un vi d’elit, del sofisticats, dels que guanyen premis. És un vi de consum, comercial, ben pensat i ben elaborat. I costa trobar-lo a Barcelona. Doncs això: que algú m’expliqui perquè.


EL PORTELL ROSAT D’AGULLA S’ELABORA AMB LA VARIETAT AUTÒCTONA DE LA CONCA TREPAT FOTO: VINS I CAVES PORTELL

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa