VadeVi
Alella prepara una nova Festa de la Fil·loxera
  • CA

Últims dies per donar el tret de sortida a una nova edició de la Festa de la Fil·loxera d’Alella, en una trobada que enguany recuperarà un programa d’activitats més ampli, restringides en l’última edició degut a la Covid-19.

Està prevista pel cap de setmana 23, 24 i 25 de juliol, i donarà el tret de sortida divendres amb la inauguració del LandArt i la Festamorfosi. La cita artística és la proposta del grup de joves artistes alellenques, coordinada per l’artista Isabel Sabaté, que es podrà seguir i anirà evolucionant en diferents punts del municipi durant els tres dies de festa. El treball es basa en el diàleg amb la natura, les plagues, la petjada i les relacions humanes. La inauguració del Landart, donarà pas a la primera Festamorfosi, una vesprada cultural al pati de Can Gaza plena d’ingredients per passar una bona estona: tasts de vins naturals, sopar, espectacle i fins i tot, un concurs.

Festa de la Fil·loxera, a Alella | cartell

Dissabte hi ha propostes al matí, tarda i nit. Al matí competició d’skate i xerrada sobre habitatge al Bosquet. A la tarda taller de ceràmica, bubblet footbal i lasertag i a la nit espai foodtrucks i música a l‘Escola Fabra amb PD Marranes, Santa Salut i The Tyets. I el matí de diumenge, la Festa convida a visitar la fira d’artesania i gaudir d’un vermut musical a la plaça d’Antoni Pujadas. A la tarda, en aquest mateix espai acollirà un escape room. La Fil·loxera s’acomiada amb una vesprada de dansa i música a Can Gaza

Inscripcions i entrades 

Totes les activitats, amb excepció del sopar de la Festamorfosi, són gratuïtes però per poder participar cal reservar entrada o fer inscripció perquè els aforaments són limitats. A més caldrà extremar les precaucions i mantenir les distàncies de seguretat.

Tot i que quan es va elaborar el programa s’havien flexibilitzat algunes de les restriccions vigents durant els darrers mesos, les dades de contagis dels últims dies han obligat la Generalitat a incrementar novament les limitacions per tal d’evitar la propagació de la Covid-19. L’Ajuntament ha adaptat el programa a les noves mesures, avançant el tancament de les activitats, i s’anirà modificant en funció de les necessitats de cada moment. 

Les entrades es poden adquirir presencialment a l’Oficina de Turisme i també per Internet des dels enllaços que trobareu a en aquesta pàgina web.

Prevenció i festa responsable

En aquesta edició es torna a promoure la festa segura amb un servei de transport nocturn gratuït per facilitar la tornada la nit de dissabte, amb sortida des de la zona del Bosquet a les 00.30h i recorregut pels barris d’Alella. 

A més a més, la nit dels concerts s’instal·larà un servei d’informació i prevenció (La Base) que vetllarà per evitar situacions de risc i un Punt Lila de prevenció i abordatge de violències sexuals i lgtbifòbiques. També hi haurà agents cívics a l’espai per controlar que es respecten les mesures preventives. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa