Vins

La DO Terra Alta presenta novetats coincidint amb la 34a Festa del Vi de Gandesa | cartell
Comparteix

La Terra Alta presenta novetats vinícoles i propostes enoturístiques en el marc de la 34a Festa del Vi

Dilluns 25 d’octubre es podran tastar els vins dels cellers de la comarca a l'Església del Poble Vell de Corbera
Família Llopart amb la Jacinta i el Pere | cedida
Comparteix

Llopart presenta Llegat Familiar, un escumós de llarga criança en homenatge a la Jacinta i Pere Llopart

En un acte ple d’emotivitat, la cinquena i la sisena generació de la família presenta a premsa especialitzada un escumós monovarietal de xarel·lo amb més de 160 mesos de criança
Tocat de l'Ala 2018, guanyador del Gran Or al Negre de Criança dels Premis Vinari 2021
Comparteix

Tardor, temps de vi i gastronomia: Tocat de l’Ala 2018 amb rovellons del Pirineu català

El millor vi entre els negres en criança dels Premis Vinari 2021 és un cupatge de carinyena negra, garnatxa i syrah
El Parc del Fòrum, a Barcelona
Comparteix

Torna la festa de la ‘Guia de Vins de Catalunya’

El proper 15 de novembre hi haurà la tradicional mostra amb un centenar de cellers i es donaran a conèixer els vins millor puntuats de la 14a edició
Comparteix

Tres nous vins d’aquesta tardor que t’agradarà conèixer

Jornada de tast de l'Alta Alella 10 Gran Reserva | E.V.
Comparteix

Alta Alella 10, un cava de col·lecció amb molta capacitat de guarda

Aquest dilluns s'ha presentat el nou escumós, amb 129 mesos de criança, en el marc d'un tast vertical de deu anyades del mateix vi
Presentació del Gastronomic Forum 2021 a l'Antiga Fàbrica Damm| Iñigo Somovilla
Comparteix

El vi català guanya protagonisme al Gastronomic Forum 2021

Aquest dimarts s'ha presentat a l'Antiga Fàbrica Damm el programa d'activitats de la propera edició de la trobada enogastronòmica que tindrà lloc a Fira de Barcelona del 18 al 20 d'octubre
Monestir de Sant Llorenç de Sous | monestirs.cat
Comparteix

Torna el cicle ‘Vi i monestirs’ a l’Empordà

Amphora Brisat 2019, un 
100% xarel·lo ecològic i biodinàmic de Parés Baltà | celler
Comparteix

Un vi brisat per donar la benvinguda a la tardor

L’Amphora Brisat està fet amb xarel·lo, neix sota els preceptes de l’agricultura ecològica i la biodinàmica, i fermenta espontàniament en àmfores d'argila
Presentació noves anyades dels vins d'antologia, amb Miquel Torres i Josep Sabarich | Foto:  Jordi Elias
Comparteix

Noves anyades dels vins d’antologia de Família Torres

La presentació ha anat a càrrec de Miquel Torres Maczassek, qui ha anunciat la intenció de convertir el total de la seva superfície de vinya a l’agricultura regenerativa en un termini de 10 anys