Vins

Rosa Domènech i Xavier Clua del celler Xavier Clua
Comparteix

[vídeo] Salvador Cot recomana un vi negre de la Terra Alta

Es decanta per un Mil·lennium del celler Xavier Clua, que al 2014 es va endur el premi a millor vi de l'any
Bombolles d'escumós | iStockphoto
Comparteix

Escumosos que faran més vibrant l’entrada a l’any nou

Sommeliers i enòlegs catalans recomanen alguns vins amb bombolles per donar la benvinguda al 2022
Caves Codorníu | celler
Comparteix

Cinc regals per als amants del vi amb els quals mai fallaràs

El portal 15bodegas.com inclou propostes per gaudir i regalar coincidint amb aquests dies de festa
Ruth Troyano és periodista especialitzada en vins i màster en enoturisme
Comparteix

[vídeo] Ruth Troyano recomana “un vi que va en favor del paisatge”

El Lledoner Roig 2018 del celler Espelt s'elabora a partir de la varietat autòctona de terres empordaneses
Copes de vi negre | Foto: Kelsey Knight, Unsplash
Comparteix

Cinc vins catalans, al top 10 de la britànica Sarah Jane Evans

"En un any en què viatjar era gairebé impossible, el vi ha estat un bon company", comenta la Master of Wine
Comparteix

12 DO per 12 canelons

Us proposem un vi de cadascuna de les denominacions d’origen catalanes per acompanyar els canelons, un plat que a casa nostra és típic menjar el dia de Sant Esteve
Quim Vila, en una imatge recent | David Baret
Comparteix

Els vins que acompanyen el menú de Nadal de Quim Vila

El propietari de Vila Viniteca ha detallat diversos productes que acompanyen bé els plats típics de les festes
Plat d'escudella
Comparteix

Quatre vins per acompanyar l’escudella de Nadal

El 25 de desembre és dia de galets i carn d'olla, i per acompanyar aquest plat tradicional, vins de diferents estils que, en tots els casos, faran un bon maridatge
El Purgatori, un vi de Família Torres | celler
Comparteix

[vídeo] Vadevi recomana el millor vi de Catalunya, el Purgatori de Torres

Ja tenim les festes aquí, i esperant poder celebrar-les malgrat sigui amb restriccions, pensem que aquest vi acompanyarà molt bé els àpats nadalencs
Pep Palau, a les instal·lacions del Fòrum Gastronòmic | F.G.
Comparteix

[vídeo] El gastrònom Pep Palau recomana Castell d’Encús

La seva proposta per compartir aquests dies de festa és el Quest 2016, un vi negre elaborat al Pallars