VadeVi
El plaer de conèixer el món del tast a l’abast de tothom
  • CA

El vi desperta els sentits, i aprendre a degustar el vi s’ha convertit en una experiència que ens reporta sensacions derivades dels nostres propis sentits. Però no només el vi pot reportar aquestes sensacions, les begudes que ens acompanyen els àpats, les que podem prendre com aperitius, en moments de relax, en tots els casos ens cal un coneixement més ampli si volem escollir, oferir o proposar el millor complement a cada moment.

Els amants del vi necessiten poder aprofundir i descriure amb els seus descobriments i les seves experiències. De vegades és complicat descriure les sensacions, els records i les situacions que ens evoquen els aromes i el gust dels vins i caves que tastem per això cal informació i entrenament.

La divulgació que s’ha fet del món del vi, del cava, de les cerveses i dels espirituosos ha permès que els consumidors puguin conèixer la teoria sobre els processos i les característiques del cultiu, de l’elaboració però cal aprofundir en l’exercici del tast per incorporar el coneixement i el registre de cada varietat amb els seus aromes de diferent intensitat, els colors, les textures, els rastres que deixa cada procés d’elaboració a l’ampolla, i tots aquells elements que ens puguin ajudar a referenciar, etiquetar i valorar com i quan proposar una beguda determinada. Però també les aigües, les infusions, els cafès tenen un espai en el tast i en els detalls de les seves característiques i diferenciacions, així com el maridatge de totes les begudes amb les diverses propostes d’àpats que es poden oferir.

El curs de Sommelier Professional que proposem va directament enfocat a assolir els coneixements necessaris per a cobrir aquetes expectatives i fer de la formació una possibilitat de gaudir i ampliar la informació del vi i de les begudes que ens poden acompanyar qualsevol àpat o que podem degustar en tot moment.

El curs compta amb experts docents, amb sessions de tast des del primer dia i a una estada de pràctiques que li acompanyaran per assolir aquests objectius.

SOMMELIER PROFESSIONAL

Inici 3 d’octubre de 2016. Final 28/06/2018. Hores: 300.

Calendari. Primer any del 03/10/2016 al 29/06/2017 – Segon any del 2/10/2017 al 28/06/2018.

Horari: Dilluns de d’ 11 a 13.30 h i de 14.30 a 17 h

Lloc de realització: Wine Business School. C/ Amàlia Soler, 29. 08720-Vilafranca del Penedès

Inscripcions i més informació aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa