WINE BS i Escola d’Enoturisme de Catalunya

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya vol preparar el sector pel post coronavirus

Comparteix
A partir del 27 d’abril es posen en marxa webinars per mostrar les oportunitats del sector del vi per remuntar la crisi de la Covid-19
:  - Mobile

L’Escola d’Enoturisme, aposta per les llengües com a eina clau pel desenvolupament enoturístic

Comparteix
Pels mesos de març, abril i maig s’han programat cursos sobre la comercialització internacional de productes enoturístics en anglès i francès íntegrament
:  - Mobile

Luz Mariano: “La gràcia del postgrau de la Wine Business School és la versatilitat”

Comparteix
Recollim el testimoni d'una de les alumnes que ha passat pels estudis interuniversitaris de Gestió d'Empreses Vitivinícoles
:  - Mobile

Cabanillas (URV): “Tastar vi és bàsic per crear patrons de referència per comparar”

Comparteix
Un dels coordinadors del Postgrau Interuniversitari de Gestió en Empreses Vitinícoles de la Wine Business School, la URV i la UVIC afirma que la modernització de la gestió dels cellers catalans és la clau per aconseguir un producte de més qualitat i econòmicament rendible
:  - Mobile

L’Escola d’Enoturisme explorarà els límits dels maridatges

Comparteix
Dia 29 d'abril comença un curs subvencionat de sommelieria i maridatge a Barcelona amb Joan Lluís Gómez com a formador
:  - Mobile

Sumilleria i maridatge avançat en els cursos gratuits de l’Escola d’Enoturisme

Comparteix
El curs es farà a Alella els dies 8, 17, 22, 29 maig i 5 juny de 9.00 a 13.00
:  - Mobile

Aprendre anglès per atendre el client al celler ara és més fàcil amb l’Escola d’Enoturisme

Comparteix
La Terra Alta acollirà un dels cursos de formació continuada totalment subvencionats al celler Herència Altès
:  - Mobile

Millorar la comunicació dels cellers centra un curs a la Terra Alta de l’Escola d’Enoturisme

Comparteix
Les quatre sessions del curs, que està patrocinat, les impartiran Ramon Francàs i Carles Mera i es faran al celler Herència Altès
:  - Mobile

La Wine Business School respon a les demandes del sector davant el canvi climàtic

Comparteix
Un curs que comença el 22 de març planteja les eines que necessita la vinya i els cellers per analitzar les millors estratègies empresarials per afrontar els canvis que han de venir
:  - Mobile

El tast i el maridatge centren una de les propostes de l’Escola d’Enoturisme

Comparteix
La formació anirà a càrrec de Joan Lluís Gómez i es farà al celler de Capçanes
:  - Mobile