Celler Mas Pòlit a Spotify

!--akiadsense-->

Més de tres hores i mitja de música, 58 cançons en total i en totes elles es fa alguna referència al vi. Aquesta és la proposta del Mas Pòlit, el primer celler en compartir una llista de Spotify en la que totes les cançons fan referència al vi d’una manera o d’una altra.

Hi ha cançons en català, en anglès, en italià, en francès i en castellà i és fruit de la inquietud d’un dels responsables d’aquest celler de l’Empordà, Xevi Iglesias. Va constatar que molts dels seus grups preferits parlen de vi als seus temes i per altra part, que en general el vi és més present a la música del que moltes vegades pensem.

Iglesias que va ser un dels que va recollir un Vinari d’Or en la categoria de Negres de Criança pel seu vi Mas Pòlit 2016, recorda que per ells la música i el vi comparteixen un procés de creació semblant. “En ambdós casos és un procés artesanal, de creació lenta o hi intervenen vivències personals, en el cas de la música, i l’experiència climatològica durant un any, en el cas del vi”, asseguren.

Així, qui ho vulgui pot seguir la llista a través d’aquest d’aquest enllaç.

Comparteix

Icona de pantalla completa