Vins
CA
ES
Actualitat
Territori
Vins
Reportatges
Cultura
Enoturisme
Premis Vinari
Barcelona Rosé
Vins
El ‘New York Times’ recomana un vi català entre els millors de menys de 15€
Aleix Salvans
El crític Eric Asimov ha llistat els seus vins preferits a preus assequibles, entre els quals hi ha un Penedès
Tres novetats per celebrar el dia internacional de la garnatxa
Eva Vicens
És una varietat versàtil i ben adaptada a diversos territoris vinícoles de Catalunya
Caves que conviden a celebrar la Diada i la independència de Catalunya
Redacció
Coincidint amb l'11 de setembre, detallem productes que han nascut en sentit homenatge a la festa nacional catalana
La mistela, un vi dolç de sabor intens que no pot faltar a cap festa
Vicent Marqués
És un vi molt aromàtic i la coloració depèn de la varietat de raïm que haurem fet servir per a elaborar-lo
Els millors vins de l’any amb segell DO Conca de Barberà
Eva Vicens
Aquest dissabte 26 d'agost, s'han donat a conèixer els resultats del 32è concurs de vins d'aquesta regió en el marc de la seva tradicional Festa de la Verema
Nou blanc ecològic, un clàssic prioratí i un tinta amarela del Penedès
Eva Vicens
El mercat del vi català dona la benvinguda a noves anyades i alguna nova marca amb varietats internacionals
El vi de la Tossa antiga
Salvador Cot
Dins la muralla, un dels últims elaboradors ofereix un vi de pagès que continua la tradició vitivinícola del poble
‘Decanter’ recomana 18 vins de la Terra Alta per a promoure la regió al món
Aleix Salvans i Eva Vicens
Beth Willard, del rotatiu britànic, descobreix productes d'una regió "con coneguda", però on "capturen perfectament el clima mediterrani"
Viticultura, elaboració i tastos, al temari d’un nou curs de vins naturals
Eva Vicens
Dirigit per Miguel Figini, oferirà una àmplia visió teòrica i pràctica entre els mesos de setembre i desembre
Cinc consells imprescindibles per a gaudir del vi a l’estiu
Eva Vicens
En dies de calor, aquestes recomanacions poden garantir una millor experiència quan en compartim una copa
Veure més