Vins

Un vi blanc català ha convençut el crític nord-americà Eric Asimov | Foto: WRStore

El ‘New York Times’ recomana un vi català entre els millors de menys de 15€

Comparteix
El crític Eric Asimov ha llistat els seus vins preferits a preus assequibles, entre els quals hi ha un Penedès
Copa de vi, a contrallum | Foto: Unsplash

Tres novetats per celebrar el dia internacional de la garnatxa

Comparteix
És una varietat versàtil i ben adaptada a diversos territoris vinícoles de Catalunya
Ampolla de vi escumós | Photo: Shutterstock

Caves que conviden a celebrar la Diada i la independència de Catalunya

Comparteix
Coincidint amb l'11 de setembre, detallem productes que han nascut en sentit homenatge a la festa nacional catalana
Les misteles són vins dolços que acompanyen postres i altres menges dolces | Foto: tubodegaweb

La mistela, un vi dolç de sabor intens que no pot faltar a cap festa

Comparteix
És un vi molt aromàtic i la coloració depèn de la varietat de raïm que haurem fet servir per a elaborar-lo
Guanyadors de la 32a edició del concurs de vins de la DO Conca | Foto: DO Conca de Barberà

Els millors vins de l’any amb segell DO Conca de Barberà

Comparteix
Aquest dissabte 26 d'agost, s'han donat a conèixer els resultats del 32è concurs de vins d'aquesta regió en el marc de la seva tradicional Festa de la Verema
Brindis amb dues copes de vi negre | Foto: Unsplash

Nou blanc ecològic, un clàssic prioratí i un tinta amarela del Penedès

Comparteix
El mercat del vi català dona la benvinguda a noves anyades i alguna nova marca amb varietats internacionals
Carles Ribas va canviar el mar per la vinya i el vi | Foto: S.C.

El vi de la Tossa antiga

Comparteix
Dins la muralla, un dels últims elaboradors ofereix un vi de pagès que continua la tradició vitivinícola del poble
Paisatge de vinyes de la Terra Alta | Foto: Joan Capdevila, Ruta DO Terra Alta

‘Decanter’ recomana 18 vins de la Terra Alta per a promoure la regió al món

Comparteix
Beth Willard, del rotatiu britànic, descobreix productes d'una regió "con coneguda", però on "capturen perfectament el clima mediterrani"
Ovelles, a la vinya | Foto: cedida

Viticultura, elaboració i tastos, al temari d’un nou curs de vins naturals

Comparteix
Dirigit per Miguel Figini, oferirà una àmplia visió teòrica i pràctica entre els mesos de setembre i desembre
A l'estiu venen de gust vins més frescos i lleugers | Foto: Amy Shamblen, Unsplash

Cinc consells imprescindibles per a gaudir del vi a l’estiu

Comparteix
En dies de calor, aquestes recomanacions poden garantir una millor experiència quan en compartim una copa