Qui som

Eva Vicens, Directora
(Gandesa, Terra Alta, 1979)

Periodista i sommelier. Ha estat redactora de Vadevi i directora dels Premis Vinari. Premi a la Millor Comunicadora del Món del Vi per l’Associació Catalana de Sommeliers 2017. WSET i Formadora Oficial de Cava. Forma part del grup El Món des de 2013. 

Ramon Roset, Sommelier  
(Gironella, Berguedà, 1965)

Llicenciat en Ciències Físiques per la Universitat de Barcelona, MBA per ESADE i Sommelier. Formador oficial de la DO CAVA i MOOC du AOC Champagne. Autor dels llibres Formatgeries Artesanes de Catalunya (Cossetània Edicions, 2019) i del Gran Libro del Queso (RBA Ediciones, 2019). Forma part del grup El Món des de 2018. 

Aleix Salvans, periodista
(Granollers, Vallès Oriental, 1988) 

Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Ramon Llull i MA in Writing for Performance and Publication per la Universitat de Leeds. Columnista i cronista cultural. Ha estat editor de la revista Endavant. Ha escrit el llibre Gestió del caos, un crònica de la contracultura a Catalunya entre 1973 i 1992.

Zaida Torregrosa, directora comercial
(Monòver, Vinalopó Mitjà, 1983)

Diplomada en Relacions Laborals per la Universitat d’Alacant, amb formació en cursos superiors de màrqueting digital, publicitat I xarxes socials. Experiència al departament comercial de la revista El Temps.

Jordi Play, responsable de fotografia
(Barcelona, 1970)

Ha estudiat fotografia a l’IEFC i periodisme a la UAB. Fotoperiodista des de 1995. Publica en premsa diària i revistes d’àmbit nacional i estranger. El 2000 guanya l’Ancla d’Or al Premi de Fotografia Esportiva Ciudad de Santander.

Joan Marc Salvador, director de Tecnologia
(Riudoms, Baix Camp, 1989)

Grau Superior de Sistemes. Experiència com a responsable de Tecnologia al Grup Catalunya Diari.

Mercè Magaña, directora financera
(Terrassa, Vallès Occidental, 1965)

Especialista en administració empresarial. Professora de l’Àrea d’Organització d’Empreses del Departament d’Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Vicent Sanchis, director general (València, 1961)

Periodista i doctor en Comunicació per la Universitat Ramon Llull. Ha dirigit diverses capçaleres d’aquest país com l’Avui, El Temps o Barça TV, entre d’altres. També ha estat articulista i tertulià als principals mitjans de comunicació de Catalunya. Director de Televisió de Catalunya (2017-2022). En l’àmbit de l’assaig, Sanchis ha estat distingit amb el premi Carles Rahola per ‘Valencians, encara’ (2012) i el Joan Fuster per ‘Franco contra Flash Gordon’ (2009).

Salvador Cot, editor
(Terrassa, Vallès Occidental, 1965)

Periodista. Ha treballat a les redaccions de Diari de Terrassa, TVE, Diari de Barcelona i ComRàdio. Corresponsal de TV3 a Madrid, Bilbao i París. Ha estat subdirector de l’Avui i director d’El Temps, Nació Digital i El Món. Columnista a El Punt Avui.