Qui som

Eva Vicens Directora
(Tarragona, 1979) 

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i Sommelier per l’Escola Superior d’Hostaleria i Turisme dels Jesuïtes de Sarrià-Sant Ignasi. Abans d’entrar al Grup El Món al 2013, va treballar a COM Ràdio, a la Generalitat de Catalunya i va fer de responsable de comunicació de diverses entitats de Catalunya i Escòcia. WSET i Formadora Oficial de Cava. Entre el 2015 i el 2020 va dirigir els Premis Vinari, el concurs dels vins catalans. 


Ramon Roset, Cap de redacció 
(Gironella, 1965)

Llicenciat en Ciències Físiques per la Universitat de Barcelona, MBA per ESADE i Sommelier per l’Escola Superior d’Hostaleria i Turisme dels Jesuïtes de Sarrià-Sant Ignasi. Va entrar al grup El Món al 2018. Membre de l’equip organitzador dels Premis Vinari. Professor del Curs de Sommelier Professional de la Facultat d’Enologia de la URV. Formador oficial de la DO CAVA i MOOC du AOC Champagne. Autor dels llibres Formatgeries Artesanes de Catalunya (Cossetània Edicions, 2019) i del Gran Libro del Queso (RBA Ediciones, 2019).


Aleix Salvans Redactor
(Granollers, 1988)

Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la URL i màster en Escriptura Creativa per la Universitat de Leeds. Va entrar al Grup El Món el 2017, on ha estat redactor a ‘El Món’ i actualment és responsable de ‘Món Planeta’. A més, col·labora amb el setmanari ‘El Temps’ i és cap de comunicació de Gràcia Territori Sonor i el Festival LEM. El 2018 va publicar el seu primer llibre, ‘Gestió del caos’.