VadeVi
La comunicació i el vi centren la 1a Conferència Comuvicat
  • CA
Copa de vi

!--akiadsense-->

El Col·legi de Periodistes s’omplirà aquest dilluns i dimarts de comunicadors, periodistes, sommeliers i experts en transmetre totes les facetes del vi. Les xarxes socials, les noves tecologies aplicades a la comunicació, les modes i les tendències no són alienes a un producte que curiosament camina cap endavant però tornant a les elaboracions més artesanals.

En l’era de la comunicació ràpida i immediata, la informació del vi que precisament és un producte que vol temps, paciència, cura i lentitud encara molt de reptes. Per això, Como Pomona ha organitzat la 1a Conferència Comuvicat, per reunir el sector productor i elaborador amb el sector de la comunicació del vi.

Amb tot un seguit de professionals s’analitzaran el diversos aspectes de la transmissió de la informació del vi: als restaurants, als mitjans de comunicació, a les xarxes socials, a les botigues, als cellers, etc.

Amb la presència de prop de 170 assistents hi participaran entre molts altres el director de l’Incavi, Salvador Puig, la presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers, Anna Vicens, la directora de Vadevi, Margalida Ripoll, el periodista i col·laborador de Vadevi, Ramon Francàs, el president de l’Associació i el Col·legi d’Enòlegs, Joan Miquel Canals, a més de responsables de la comunicació de cellers, denominacions d’origen, enòlegs i sommeliers.

Comparteix

Icona de pantalla completa