El Consell Regulador i els cellers de la Denominació d’Origen Empordà conviden a sortir de xefles per Barcelona durant aquest mes de novembre. Així, l’Empordà ‘desembarca’ a diversos bars de vins de la capital catalana per organitzar-hi activitats gratuïtes d’afterwork, amb una oferta de vins a copes explicats en directe pels mateixos elaboradors. Unes vetllades que, a més, aniran acompanyades de maridatges gastronòmics i de música en directe.
Activitats a nou establiments durant el mes de novembre
Aquests esdeveniments, que tindran lloc en nou establiments diferents de Barcelona, se celebraran entre els dies 8 i 30 de novembre, normalment els dimecres, els dijous o els divendres entre les set de la tarda i les nou del vespre, excepte les dels dissabtes 11 i 18 que es faran al migdia, entre les dotze i les dues.
Aquest és el calendari tant de les propostes que permetran que, al llarg d’aquest mes, es pugui tastar l’Empordà a Barcelona. Amb l’estrena ja feta aquest primer 8 de novembre al Tros, amb vins de cellers Arché Pagès i Vinyes dels Aspres, i la següent cita a les Sagrades Tannines (amb Gerisenya i Martí Faixó) aquest passat dissabte 11, l’esdeveniment continua aquest dimecres 15 a Amovino. Recollim les següents cites.
- Dimecres 15 de novembre: Amovino amb els cellers Perelada i Clos d’Agon. (Carrer d’Aribau, 30).
- Dijous 16 de novembre: Vinoto amb els cellers Mas Pòlit i AV Bodeguers. (Carrer Madrazo 26, baixos).
- Divendres 17 de novembre: Vinspertu amb els cellers Terra Remota i La Vinyeta. (Carrer del Clot, 39).
- Dissabte 18 de novembre: El Menjador de la Beckett amb els cellers Pere Guardiola i Tocat de l’Ala. (C. de Pere IV, 228).
- Dimecres 22 de novembre: Vinus&Brindis amb els cellers Mas Oller i Roig Parals. (Carrer de Calaf, 46).
- Dijous 23 de novembre: Bottles by Clos Terroir amb els cellers Oliveda i Sota els Àngels. (Carrer de París, 182).
- Dijous 30 de novembre: Quesarium Bar amb els cellers Espelt i Castelló Murphy. (Carrer de Muntaner, 7).