Més de 30 cuiners i prop de quaranta sopars completen enguany el programa de la quarta edició del Festival Gastronòmic CORPINNAT que aquest 2024 està previst per als dies 6 a 31 de juliol en espais singulars dels cellers de la marca col·lectiva. Com s’ha fet en les edicions anteriors, previ a seure a taula i començar el banquet, s’oferirà una visita guiada pels cellers penedesencs.

Aquest dilluns 13 de maig, el vicepresident de Corpinnat Xavier Nadal en feia la presentació del programa a les Cotxeres del Palau Robert de Barcelona, en un acte on també hi ha intervingut una representació dels cuiners que aquest any donaran a tastar una selecció dels seus plats maridats amb els escumosos de les diferents marques.

Xavier Nadal ha destacat “la consolidació” del projecte coincidint amb la seua quarta edició, ja que suposa -deia- “un esdeveniment únic a Catalunya” que compta amb la implicació de cellers, restauradors i els responsables de la imatge del festival. Els responsables han animat tothom que hi participi un any més.

Els cellers de Corpinnat i xefs compartiran un any més el Festival Gastronòmic | Foto: Corpinnat

El cartell, dels alumnes de l’Escola Arsenal

La imatge seleccionada per al cartell d’aquest any ha estat realitzada per l’equip format per Maria Amat, Maria Atienza i Jean-Pierre Abad, alumnes de grau superior de l’Escola Arsenal. En aquest cas, han utilitzat una tècnica basada en l’estampació amb tremp de goma aràbiga i pigments naturals per a donar forma a la imatge de la lluna, que segons expliquen, “vol evocar les nits d’estiu i la tècnica basada en els cicles de la lluna per fer les intervencions a la vinya”. El color groc s’ha escollit fent referència als vins escumosos de CORPINNAT.

En el projecte també hi ha participat els equips formats per Paula Gisbert, Nil Baca i Antoniya Anatolieva, Lídia Herrera, Arnau Inglès i Jacqueline Crivillé, i l’equip format per Sara Comino, Carolina Hill i Foix Benedicto. Tots ells són estudiants de grau superior de les especialitats de gràfica impresa, gràfica audiovisual i joieria artística. Aquest alumnat s’organitza formant equips interdisciplinaris que desenvolupen la seva proposta de forma autònoma, aplicant la metodologia d’aprenentatge basada en projectes.

Les reserves dels sopars del quart Festival Gastronòmic CORPINNAT ja estan disponibles a la pàgina web de l’esdeveniment i demanen reserva prèvia, ja que tots els sopars tenen un aforament limitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa