L’Associació Catalana de Sommeliers organitza un any més la jornada “Vi Per Joguines”. Una jornada en la qual tothom qui vulgui pot portar una joguina per estrenar i se li canviarà per una ampolla de vi.

La joguina ha de ser nova, amb certificat CE, no violenta i sense embolicar, i els vins a escollir són donacions dels següents cellers solidaris: Mastinell, Castellroig, Celler Credo, Recaredo, Parés Baltà, Vinyes Domènech, Cap de Ruc, Lagravera, Germans Balart, Vinyes de l’Albà, Distribuïdora Vincelona, Torres, Vinyes d’Olivardots, Cellers Tarroné, Gramona, Josep Grau Viticultor, Estones Vins, Juve & Camps, AT ROCA, Castell d’Encús, Celler de Capçanes, Agrícola Sant Josep, Costers del Sió, Terrícola i Celler Xavier Clua.

Les joguines s’han de lliurar a Monvínic, al carrer Diputació, 249 de Barcelona aquest dilluns 19 de desembre, de 16h a 21h. Totes les joguines rebudes es portaran el mateix dia a l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) i serviran per poder fer cagar el Tió i el Reis Mags a la Casa dels Xuclis, la casa d’acollida de 25 famílies de nens amb càncer i al Servei d’oncologia pediàtrica de la Vall d’Hebron on hi ha 32 nens ingressats.

Comparteix

Icona de pantalla completa