VadeVi
El ‘Tast Vertical’ se situa líder a Catalunya amb 141.000 oients

La segona onada de l’Estudi General de Mitjans ha situat líder en la seua franja horària (dissabtes a la mitjanit) el Tast Vertical, programa sobre vins, vinya i viticultura de Catalunya Ràdio que presenta i dirigeix l’escriptora i periodista Empar Moliner: l’EGM ha confirmat que l’escolten 141.000 oients.

Aquesta xifra, diran els responsables, “representa tota una fita no només per al programa, que estrenava enguany la seva primera temporada d’hivern, sinó també per als continguts radiofònics relacionats amb el vi i la vinya“. Cal tenir en compte, a més a més, que aquests 141.000 fan referència únicament als oients en directe de la ràdio, i als quals s’ha de sumar la xifra d’escoltes del pòdcast del programa. 

Empar Moliner condueix el ‘Tast Vertical’ a Catalunya Ràdio | Foto: cedida

“Oients al servei de la viticultura, és a dir, la cultura”

La comunicadora es mostra molt satisfeta amb aquestes dades: “Soc molt feliç de tenir tants oients treballant al servei de la viticultura, és a dir, de la cultura”, valora. Els mesos d’estiu, el programa continua en antena (dissabtes i diumenges a la 1:00 h de la matinada) afrontant l’estiu amb noves seccions i una agenda ben carregada, i preparant-se ja de cara a la nova temporada, que tornarà a partir del mes de setembre.

Sobre el Tast Vertical

Els impulsors del Tast Vertical el descriuen com un programa “fet per amants del vi per a amants del vi” que durant 50 minuts permet conèixer “tots els colors del vi”, des de les Denominacions d’Origen catalanes fins als enòlegs, sommeliers o les millors copes per a cada vi.

En cada programa s’entrevista productors, periodistes, sommeliers o enòlegs, o altres personalitats del sector del vi català, amb qui la periodista condueix converses disteses mentre es degusten algunes ampolles de vi. Tot plegat, acompanyat d’una proposta musical a càrrec d’Àlex Torío, la secció d’actualitat de la Sole Ga. Insua, periodista i directora de Pcats Comunicació, i les recomanacions dels sommeliers de capçalera del programa, Fredi Bassal i Míriam Clotet.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa