Joan Dausà i el celler Martín Faixó de Cadaqués segellen una col·laboració en forma de vi: neix el Jo mai mai, un vi negre inspirat en la cançó més popular del músic i cantant, que explica com uns amics juguen al popular joc de preguntes just després d’una quedada per sopar. De fet, l’ampolla incorpora a l’etiqueta el nom del vi seguida de la frase més famosa de la cançó: He pensat que seria més feliç al teu costat.

Ha registrat la patent Jo mai mai com a beguda
L’artista impulsa ara aquesta iniciativa que ja havia ideat quan va publicar el tema fa més d’una dècada i que el va portar a registrar la patent Jo mai mai com a beguda. Amb el suport del celler Martín Faixó, Dausà ha pogut fer realitat ara aquest projecte elaborant un vi que neix amb la voluntat de ser “compartit en trobades amb la parella, la família o els amics”, en la línia del que descriu la cançó.
“Voldria que aquest vi fos una excusa perquè la gent es trobi i es posi al dia”, ha explicat el cantant durant la presentació del producte, on també ha compartit el perquè de la tria del celler de la DO Empordà: D’una banda, “per la qualitat dels seus vins” i, de l’altra, per l’estreta relació que manté amb la família Martín Faixó des de fa anys.

Amb un cupatge de lledoner (garnatxa negra), merlot i cabernet sauvignon, es tracta d’un vi negre que surt al mercat després de quatre mesos de criança en bota de roure francès. El vi està elaborat amb vinyes situades a 400 metres d’altitud al centre neuràlgic del Parc Natural del Cap de Creus.
De moment es posen al mercat 6.000 ampolles que seran distribuïdes per Vila Viniteca i que es podran trobar a botigues i restaurants, així com al mateix celler Martín Faixó.