VadeVi
La Primavera del Cava: un mes dedicat a la cultura del cava i la natura

Del 9 al 31 de maig, el festival enoturístic La Primavera del Cava celebra la seva vuitena edició amb una programació d’activitats que combinen la tradició vitivinícola amb la natura i la gastronomia. Un total de setze cellers de les comarques de l’Alt Penedès, Alt Camp i Conca de Barberà oferiran experiències exclusives per a tots els públics durant gairebé un mes. D’aquesta manera, i per tal que tothom pugui gaudir de les activitats, l’organització ha dissenyat una programació variada per a una experiència de 360 graus, que inclourà la degustació de caves amb iniciatives a l’aire lliure i propostes gastronòmiques.

Algunes de les activitats destacades d’aquesta edició, tal com comenta l’Associació d’Elaboradors de Cava (AECAVA), organitzadors de l’esdeveniment, seran esmorzars de pagès, concerts entre vinyes, maridatges amb xocolates i formatges, tastos a cegues i fins i tot tallers de fotografia a les vinyes A més, cada celler oferirà experiències exclusives que permetran als visitants conèixer el cava i el seu procés d’elaboració, com ara visites guiades i tastos especials. Les reserves per a totes les activitats ja estan disponibles i es poden realitzar a través del lloc web oficial: laprimaveradelcava.com. Ara bé, l’organització anuncia que les places són limitades i, per tant,es recomana reservar amb antelació.

Imatge d'un tast a cegues de la setena edició de La Primavera del Cava / AECAVA
Imatge d’un tast a cegues de la setena edició de La Primavera del Cava / AECAVA

Els cellers participants

Un total de setze cellers obriran les seves portes per acollir aquesta celebració primaveral. Els cellers participants són: Canals & Munné, Capità Vidal, Carles Andreu, Castell d’Or, Cavas Hill, Celler Kripta, Covides, Giró del Gorner, Joan Segura Pujadas, Jovani Vins, Masia Torreblanca, Rovellats, Sumarroca, U MES U, Vilarnau i Vins el Cep. Segons ha explicat l’AECAVA, aquests cellers, ubicats en territoris reconeguts per la seva tradició vitivinícola, són referents en l’elaboració del cava i en l’impuls del turisme enològic d’experiències.

Imatge d'una de les activitats de la setena edició de La Primavera del Cava / AECAVA
Imatge d’una de les activitats de la setena edició de La Primavera del Cava / AECAVA
Més notícies
Notícia: Obertes les inscripcions per a la 13a edició dels Premis Vinari
Comparteix
Les inscripcions al certamen de referència dels vins catalans es romandran obertes fins al 18 d’abril
Notícia: MANSO, el projecte penedesenc que lluita contra la sequera 
Comparteix
Cinc cellers del Penedès, de la mà de centres de recerca, s’han unit per donar resposta a l’emergència climàtica i a la realitat de l’estrès hídric dels sòls de vinya
Notícia: La intel·ligència artificial es cola en el sector vitivinícola
Comparteix
La Família Torres i la 'startup' BitMetrics posen en marxa el projecte 'VINIA'
Notícia: Pansa blanca, mataró i garnella, les varietats de raïm que només trobaràs a Alella
Comparteix
Un recull de les nomenclatures exclusives de la denominació d'origen catalana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa