VadeVi
Mas Foraster i Carles Andreu, al pòdium del concurs de la DO Conca de Barberà
  • CA

Aquest divendres s’han lliuirat els premis de la DO Conca de Barberà que organitza el consell regulador. En aquesta 29a edició hi ha participat 73 vins que s’han tastat a cegues i s’han valorat en 11 categories.

Els cellers que han aconseguit més premis han estat Josep Foraster i Carles Andreu amb quatre cada un.

La classificació final ha estat aquesta:

Millor vi blanc Jove:

LLUM – Sanstravé 2018, del celler Cal Gasset

2n classificat:

PUIG DE SOLIVELLA 2018, de Castell D’Or

3r classificat:

CARA NORD blanc 2018 de Cara Nord Celler

Millor vi rosat jove:

CARA NORD rosat 2018, de Cara Nord Celler

2n classificat:

EL FOLLET 2018, de Rendé Masdéu

3r classificat:

ELS NANOS 2018, del celler Mas Foraster

Millor vi negre jove:

JOVE I ROIG 2018, del celler Cal Gasset

2n classificat:

ENCANTATS 2018, de Gerida Viticultors

3r classificat:

ELS NANOS 2018, del celler Mas Foraster

Millor vi nergre fermentat o criat en fusta:

LES GALLINETES 2018, del celler Mas Foraster

2n classificat:

TOSSAL DE LA SALUT 2016 del celler Abadia de Poblet

3r classificat:

PORTELL 2017, del celler Vinícola de Sarral

Millor vi negre de trepat:

GRILLAT 2018, del celler Pla de la Masó

2n classificat:

TREMPAT 2018, del celler Marta Pedra

3r classificat:

CARLES ANDREU 2017, del celler Carles Andreu

Millor vi blanc fermentat o criat en bóta:

L’ORNI 2018, del celler Marta Pedra

2n classificat:

MONTANYES DE PRADES 2017, del celler Molí dels Capellans

3r classificat:

ABADIA DE POBLET 2016 del celler Abadia de Poblet

Millor vi negre criat en bóta:

ARNAU 2015, del celler Rendé Masdéu

2n classificat:

JOSEP FORASTER criança 2016 del celler Mas Foraster

3r classificat:

ABADIA DE POBLET 2016, del celler Abadia de Poblet

Millor vi negre reserva :

MANUELA VENTOSA 2012, del celler Rendé Masdéu

2n classificat:

PORTELL reserva 2013, del celler Vinícola de Sarral

3r classificat:

JOSEP FORASTER Selecció 2011, del celler Mas Foraster

Millor escumós brut:

CARLES ANDREU 2017, del celler Carles Andreu

2n classificat:

LA PARELLADA 2016 brut reserva, del celler Vinícola de Sarral

3r classificat:

CASTELL DE LA COMANDA brut, del celler Agrícola de Barberà

Millor escumós brut nature:

L’ERA DEL CELDONI 2011, del celler Carles Andreu

2n classificat:

SANSTRAVÉ Gran Reserva 2014, del celler Cal Gasset

3r classificat:

LES TRES NAUS brut nature 2014, de Cellers Domenys

Millor escumos rosat:

CASTELL DE LA COMANDA brut trepat 2018, de Castell D’Or

2n classificat:

CARLES ANDREU trepat barrica 2016, del celler Carles Andreu

3r classificat:

LES TRES NAUS trepat 2015, de Cellers Domenys

El lliurament s’ha fet amb la presència de l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, el president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Francesc Benet, el director de l’INCAVI, Salvador Puig, el president del Consell Regulador de la DO Conca de Barberà, Bernat Andreu, els membres de la junta del Consell Regulador, entre altres personalitats del sector del vi.

Comparteix

Icona de pantalla completa