VadeVi
El Mercat de Nadal d’Abadal arriba a la tercera edició
  • CA
El mercat de Nadal d'Abadal amb activitats per a tots els gustos

!–akiadsense–>

El proper dissabte 24 de novembre tindrà lloc la tercera edició de l’Abadal Christmas Market & Wine Experience, la proposta gastronòmica i nadalenca del celler Abadal de la que ja n’han gaudit més de 4.000 persones en anteriors edicions i que es consolida per tercer any consecutiu.

Aquest any, en destaca el showcooking del xef David García, cap de cuina i propietari del Grup Tomàs (TO+) i guanyador de programa televisiu Top Chef 2; el tast de vins experimentals, dirigit per Miquel Palau, enòleg d’Abadal; el tast vertical de l’Abadal 3.9 Vi de Finca, on es podrà descobrir la personalitat única de tres anyades diferents d’un dels vins més representatius del celler i que serà guiat per Josep Pelegrin, millor sommelier de l’Estat 2016 i sommelier de l’Escola Joviat; o el tast Nas d’Or, un viatge sensorial conduït per la sommelier Clara Antúnez.

Amb propostes enogastronòmiques per a tots els públics, el mercat obrirà les portes a les 11 hores i finalitzarà a les 21 hores. Dirigit als amants del vi i a les famílies, durant tota la jornada els visitants hi podran trobar des de visites al celler, excursions per la vinya, una zona de mercat amb propostes gastronòmiques gourmet, artesanals i de temàtica nadalenca, una barra de vins Abadal i una zona gastro bar amenitzada al migdia a ritme de jazz per Laia Boixadós Quintet. Per a completar la proposta, s’oferiran també altres tastos gastronòmics com el tast de vi amb sushi, tast de vi amb formatges, tast de vi amb pernil o tast de vi amb panetones i turrons.

Trobareu més informació i es poden comprar tiquets de forma anticipada seguint aquest enllaç o bé contactant a travs del correu electrònic [email protected].

Comparteix

Icona de pantalla completa