VadeVi
La cultura i el vi de la DO Terra Alta van junts aquest estiu
  • CA
Biblioteques amb DO

!--akiadsense-->

Els vins de la Denominació d’Origen Terra Alta seran el maridatge per a un agost que arriba ple d’activitats culturals a la Terra Alta. Cinema, llibres, música o fotografia tornaran a marcar en vermell les dates d’un calendari que arrenca aquesta mateixa setmana, aquest diumenge 4, amb la gala d’inauguració de la tercera edició del Festival de Cinema de la Terra Alta, In-FCTA, que compta amb el patrocini de la DO Terra Alta, i que anirà a càrrec dels actors Juli Fàbregas i Jordi Díaz.

El festival, que enguany se celebra del 4 al 10 d’agost a Bot, tornarà a omplir de cultura i cinema la comarca mitjançant diferents expressions audiovisuals com ara la projecció de films, curtmetratges o xarrades al voltant del setè art. Al llarg de la setmana, Bot serà l’epicentre també d’activitats per a tota la família, com ara la jornada de cine i pícnic a l’Ermita de Sant Josep de Bot (dimecres 7 d’agost), on es projectarà el film de Spike Jonze Allà on viuen els monstres. i també d’activitats gastronòmiques com la Garnatxada i sopar de foodtrucks del divendres 9 d’agost.

La tercera edició d’aquest festival tancarà les seves portes dissabte 10 d’agost amb la segona edició del Concurs de Curtmetratges, seguit de l’acte de clausura i lliurament de premis, i un sopar de celebració amb els vins de la DO Terra Alta.

Comparteix

Icona de pantalla completa