VadeVi
Abadal i Buil & Gine obren les portes a Nadal amb un nou ‘Christmas Market’
  • CA

Aquest dissabte 25 de novembre torna l’Abadal Wine Experience & Christmas Market, la proposta del celler Abadal per donar la benvinguda a Nadal amb el vi i la gastronomia com a principals protagonistes.

En aquesta setena edició, el celler obrirà portes a les 11:00 h del matí i allargarà fins a les 21:00 h de la nit oferint als visitants la zona de mercat amb una oferta variada de productes artesanals, gastronòmics i nadalencs; la zona gastronòmica amb una proposta de food trucks, la barra de vins Abadal i la Barra de Vins de Col·lecció on poder degustar vins exclusius del celler; i quatre noves actuacions musicals i activitats pels més petits de la casa, així com la possibilitat de visitar el celler.

Pel que fa als tastos i a les experiències gastronòmiques s’oferiran noves experiències de tast com Abadal Nuat, puresa i equilibri; Jazz&Wine; Cuina Clàssica, vins actuals, Tast de Vins de Finca Qualificada, tast de formatges del món o Jon Cake i vins Abadal: un maridatge dolç i sublim. Delícies Gourmet; Maridatge d’equilibris: Vins Abadal amb fumats Carpier o La Bella Itàlia i vins Abadal.

La proposta també inclou tres àpats gastronòmics: els dinars d’arrossos amb el xef Jordi Llobet, amb una Estrella Michelin; i el de fusió, amb el xef japonès Mutsuo Kowaki i, com a cloenda d’aquesta setena edició, el Sopar Gastronòmic a càrrec dels germans Parareda, i Miquel Palau, enòleg d’Abadal, maridat amb alguns dels vins més exclusius del celler.

Més informació i compra anticipada de tiquets seguint aquest enllaç.

Mentrestant, en un altre extrem del país, ja preparen la 12a edició del mercat de Nadal de Buil & Giné. Els dies 8 i 9 de desembre, entre les 11:00 h del matí i les 19:00 h de la tarda, el celler de Gratallops convida a visitar-los i a gaudir d’una nova cita amb productors artesans, tastos, activitats i música en viu.

Com a novetat, l’últim KM. 11,5 FEST de la temporada es farà dissabte 9 de desembre en el marc d’aquest Mercat nadalenc. Es tracta del Cicle de Música i Vins que BUIL & GINÉ ha iniciat aquest any i que tindrà continuïtat el 2024 a partir de la primavera. Per aquest dia s’ha triat un tast vertical de Joan Giné negre i la música en viu dels locals Blues Colors.

D’altra banda, i com a novetat d’enguany, s’oferiran tastos en dues zones diferenciades: a l’àrea exterior del centre d’enoturisme hi haurà tastos oberts a tothom, gratuïts i sense necessitat de reserva; i a la sala interior privada s’han programat dos tastos dirigits a un preu especial de 20 euros.

“Els vins del dinar de Nadal” és una proposta de tast enfocada a oferir vins per als plats tradicionals de les festes com ara l’escudella i carn d’olla, el pollastre rostit o els canelons de Sant Esteve. Aquest tast s’oferirà tots dos dies de manera gratuïta.

El divendres dia 8 a les 17 h s’oferirà l’inèdit “tast de tes, vins dolços i pastissos nadalencs“, una activitat que incidirà en les postres tradicionals de les festes, amb els vins dolços del celler prioratí i tes especials. Per aquest tast es comptarà amb la col·laboració de la guardonada Xocosave de l’Adan Sáez i els tes de la marca Sans & Sans. I dissabte a les 17 h es guiarà una vertical de Joan Giné negre a través d’un recorregut de quatre anyades d’aquest emblemàtic vi de la marca en format màgnum.

I mentre els pares participen en els tasts i visiten el Mercat, els més petits tindran el seu espai propi d’esbarjo i creació amb tallers de dibuix, lectura i treballs manuals dirigits per una monitora. També aprendran i cantaran nadales en anglès. Els visitants podran tastar i adquirir vins DOQ Priorat de les marques BUIL & GINÉ, Munt Roca, i escumosos Corpinnat de Gramona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa