Rubí tasta els finalistes dels Premis Vinari per decidir els millors de 2018

El panell de tast està format per 25 tastadors professionals que hauran d'avaluar els prop de 200 vins que han arribat a la final, el resultat del qual es donarà a conèixer a la gala de lliurament que es farà dia 5 d'octubre a Vilafranca del Penedès

El tast final dels Premis Vinari s'ha fet fins ara al Celler de Rubí

Els 197 vins que han passat a la final dels Premis Vinari seran avaluats, aquest dilluns, per 25 tastadors al Celler de Rubí.

El panell de tast que determinarà els guanyadors d’aquesta sisena edició estarà format per vint-i-cinc professionals altament reconeguts en el sector de la sommelieria i l’enologia (entre els quals, els millors sommeliers de Catalunya i de l’Estat de diverses edicions i d’altres reconeguts amb el Nas d’Or); hi haurà membres del Panel Oficial de Tast de l’INCAVI, periodistes especialitzats i també professionals de l’ àmbit internacional procedents d’Estats Units (Master of Wine), Gran Bretanya i Argentina.

Després de la primera fase de tastos que es van realitzar a la seu de l’INCAVI de Vilafranca del Penedès, el tast final és la cita decisiva abans de la gala de lliurament de Premis, que es farà un any més a l’Auditori de Vilafranca el divendres 5 d’octubre i es retransmetrà en directe per Televisió de Catalunya.

Els Premis Vinari estan organitzats pel diari VADEVI i són possibles gràcies a CaixaBank, l’Ajuntament de Vilafranca de Penedès; l’Ajuntament de Rubí, Vins i Licors Grau, Nissan Elèctric, AGBAR, Euroselecció-Riedel; Gràfiques VARIAS, Suberis Legatus, l’INCAVI; totes les Denominacions d’Origen de Catalunya, l’Associació Catalana de Sommeliers; i l’Associació Catalana d’Enòlegs.