Tast final dels Premis Vinari 2017 a Rubí
Tast final dels Premis Vinari 2017 a Rubí | FOTO: Jordi Play

El Celler de Rubí tornarà a ser l’escenari del tast final dels Premis Vinari que tindrà lloc dilluns 3 de setembre en horari de tarda. Serà una jornada on una vintena de professionals avaluaran a cegues els vins millor puntuats durant la primera fase del concurs, que es va celebrar a l’INCAVI el passat mes de maig. Recordem que la sisena edició els Vinari ha superat per primer cop la xifra de 900 vins inscrits de 250 cellers.

Els millors vins del 2018 es donaran a conèixer a l’Auditori de Vilafranca del Penedès el vespre del divendres 5 d’octubre. La festa del vi català anunciarà els millors classificats en 12 categories de vins blancs, negres, rosats, escumosos i dolços. D’altra banda, es lliurarà el premi Vins i Licors Grau a la trajectòria professional, el Premi Nissan al Millor projecte ecològic, el Premi al millor vi escumós, el Premi Riedel al millor celler, el Premi AGBAR a la millor etiqueta i el Gran Vinari d’Or en reconeixement al vi més ben valorat de totes les categories.

La Fira del Vi de Rubí: 27 i 28 d’octubre

Com cada any, els vins premiats tornaran a Rubí l’últim cap de setmana d’octubre en el marc de la Fira del Vi de Rubí, el primer esdeveniment col·lectiu on es podran tastar els Premis Vinari 2018. Dissabte 27 i diumenge 28 es podran tastar alguns dels vins premiats mentre també es gaudeix de gastronomia local i de diverses actuacions musicals que amenitzaran les dues jornades de fira.

Els Premis Vinari sumen edicions al costat de l’antic Celler Cooperatiu rubinenc: l’espai es va rehabilitar i recuperar per a la ciutadania l’any 2013 i es va estrenar precisament per acollir el tast final de la primera edició dels guardons. Des de llavors, el tast a cegues que determina el pòdium dels millors vins de Catalunya té lloc a Rubí.

Comparteix

Icona de pantalla completa