Diferents 2017

!–akiadsense–>

Diferents 2017, vi escumós de qualitat DO Terra Alta

Garnatxa blanca, parellada, macabeu

20 mesos de criança en ampolla

Celler Vinyes del Convent (DO Terra Alta)

Preu aprox.: 11,00 euros

Tel.: 977 435 412

Mail: [email protected]

Web: https://www.lesvinyesdelconvent.wine/

Enmig de l’enrenou que viuen les bombolles catalanes, sobretot a la seva zona tradicional d’elaboració, a la Terra Alta, lluny del focus mediàtic dels escumosos, el celler Les Vinyes del Convent elabora el Diferents.

El Diferents és un escumós que quan el tastes hi ha alguna cosa que et diu que és un escumós diferent, sense allunyar-se, però, del perfil dels escumosos tradicionals. El secret està en la garnatxa blanca terraltina que porta en el seu cupatge. El Diferents és un escumós que surt al mercat emparat per la DO Terra Alta amb la figura de vi escumós de qualitat, una figura que si es generalitzés a totes les denominacions d’origen catalanes, potser s’acabarien alguns, només alguns, dels problemes que pateixen les bombolles catalanes.

S’elabora amb un cupatge de garnatxa blanca, parellada i macabeu, que fermenten en inox. i formigó i després del tiratge se li dona una criança en ampolla de 20 mesos, el que correspondria a un escumós reserva.

Servit a la copa presenta un color groc palla amb reflexos verdosos. El seu carbònic està format per bombolles fines i persistents. Bona formació de corona.

En nas és intens i ens ofereix tot un festival d’aromes de fruites blanques, pomes, peres acompanyades de notes florals, ametller, i de records cítrics.

La seva entrada en boca és prou voluminosa, amb un carbònic juganer que li atorga certa textura i una acidesa que li dona frescor. Pas de boca afruitat amb un final llarg. Un escumós que de ben segur agradarà a tothom, tan els que són d’escumosos com els que no ho són.

El Diferents és un escumós per prendre a tota hora i en tot moment. Serveix tan per fer una copa en una terrassa com per acompanyar tota mena de plats sempre que no siguin molt contundents.

!–akiadsense–>

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa