VadeVi
1.100 visitants a la primera edició de la Fira Vinum Nature

Una imatge de la Fira Vinum Nature 2013 a la Cúpula de Las Arenas Foto: VN-bcn

Aquest dilluns 13 de maig, prop de 1.100 professionals i visitants es van donar cita a la Fira Vinum Nature Barcelona 2013, la fira dels vins ecològics que es va celebrar a l’espai la Cúpula las Arenas, organitzada per Ecomundis, empresa editora de les guies Vinum Nature, dedicades a aquesta categoria de vins.

L’organització valora que la fira “ha estat un èxit donat el seu plantejament com a fira innovadora i multi-activitat, pel volum de cellers participants i per la quantitat d’assistents professionals”.

Els assistents van tenir al seu abast més de 250 referències de vins ecològics de mans dels 52 cellers i 61 expositors, allguns dels quals van presentar a la fira les seves novetats en vinificacions naturals i els vins elaborats amb criteris i pràctiques biodinàmiques.

Figures com Meritxell Falgueras (sommelier i periodista), Xavier Ayala (President de l’Associació Catalana de Sommeliers), Sergi Figueras (Campió d’Espanya de Sommeliers), els viticultors i enòlegs Jaume Gramona, Joan Rubió, Raül Bobet, Josep Maria Albet, Jaume Vallès, Josep Mitjans, Eudald Massana i Josep Queralt, el periodista Jose Luis Gallego o l’enòfil i expert en vins naturals Benoît Valée, van passar per l’escenari ubicat a la cúpula i per la Sala Nature en diferents col·loquis, tastos i presentacions.

La periodista Elisabet Carnicé va conduir els actes de la tarda on també es va poder gaudir en clau vínica, de l’humor de Xuriguera i Feixedas, del teatre, amb l’actor i director Jordi Oriol i dels fantàstics show-cookings dels cuiners Pep Nogué i Isma Prados.

A la cloenda, el grup català la Porta dels Somnis va protagonitzar un concert acústic que va precedir l’acte en que el director-gerent d’Ecomundis Pablo Chamorro i el director executiu de la fira Xavi Nolla, van lliurar un xec de 700€, associat a la venda d’entrades i destinat a l’Associació AECC, Catalunya contra el Càncer.

En el comunicat de l’organització s’agraeix el suport rebut pels patrocinadors, col·laboradors, expositors i assistents a la fira, i s’hi diu que des de l’endemà, VN·BCN ja treballa en l’edició 2014, “amb ganes de millorar-la i proposant nous projectes per garantir un major consum dels vins de proximitat i ecològics al nostre país”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa