VadeVi
100 ampolles dissenyades per 100 artistes recapten 15.000 euros
  • CA

Pere Bonet, director de comunicació de Freixenet lliurant el xec als representants de la FEAPS Aragón, Ramón Álvarez, Juan Barbacil i Santiago Villanueva.

L’exposició “BOMBOLLES SOLIDÀRIES: 100 ampolles, 100 artistes, 100 anys de Freixenet” ha culminat la seva itinerància com a part de les accions del centenari de la marca.

Freixenet, juntament amb la FEAPS (Confederació espanyola d’organitzacions a favor de les Persones amb Discapacitat Intel·lectual o del Desenvolupament) d’Aragó, havia organitzat Aquesta exhibició solidària de 100 ampolles del cava centenari que han estat decorades expressament per la celebració dels 100 anys per 100 artistes. La mostra es va inaugurar el 24 de febrer a Saragossa, al Centre d’Art i Tecnologia de l’Ajuntament de Saragossa (Etiòpia) i ha estat present i es va traslladar després a Catalunya, Navarra, Osca, Cantàbria i Euskadi. Divendres, a Saragossa es va fer el lliurament de la recaptació aconseguida de la venda de les ampolles, 15.000 euros, a la FEAPS.

La campanya va ser ideada per Barbacil Comunicación.

Les 100 ampolles dels 100 artistes pels 100 anys de Freixenet

Si us heu perdut l’exposició, podeu consultar el catàleg de la mostra i els seus artistes en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa