VadeVi
La 10a edició del Most Festival s’ajorna fins al juny de 2021
  • CA
Els Most s'ajorna pel coronavirus
Els Most s’ajorna pel coronavirus

!--akiadsense-->

Les últimes restriccions decretades aquest dijous pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya en resposta a la situació actual de la pandèmia, obliguen a cancel·lar el Most Festival previst per aquest mes de novembre. La 10a edició del festival se celebrarà del 3 al 13 de juny de 2021 al Penedès, i del 18 al 20 de juny al Priorat, mantenint gran part de la seva programació.

El Most Festival continua viu a la plataforma Filmin, que del 5 al 15 de novembre oferirà un total de 21 títols vinculats al Most. Entre ells, tres pel·lícules de la secció Collita 2020 L’âge d’or, A Wonderful Kingdom i Legado italiano i altres propostes presentades en edicions anteriors del festival com Vinho, Au Pif, Os fillos da vide, Isola, là dove si parla la lingua di Bacco, Gusto de tierra, gusto de vino, Tierra de oportunidades, Natural Resistance o Revolución líquida. Una finestra al millor cinema del vi que es podrà gaudir des de casa i permetrà viure l’esperit del Most aquest novembre.

Pel que fa a les entrades físiques ja venudes, el Most Festival procedirà a retornar-les als usuaris durant els propers dies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa