VadeVi
10è tast solidari contra la metàstasi del càncer a Calella
  • CA
Vi per vida

L’associació sense ànim de lucre “Vi per Vida” organitzarà un nou tast solidari el proper diumenge 25 de febrer a la Fàbrica Llobet i Gurí (Calella) a partir de les 18:00h per a 300 persones. Es tracta d’una nova edició del projecte social destinat a sensibilitzar i recaptar fons en favor de la investigació del càncer i la metàstasi de l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona).

“Vi per Vida” va néixer fa quatre anys per l’impuls de Xavier Ayala amb el propòsit de sensibilitzar sobre la metàstasi- l’extensió d’un tumor primari a òrgans distants que causa el 90% de les morts per càncer – mitjançant tres grans tastos anuals i contribuir amb els beneficis d’aquestes accions a la recerca desenvolupada en els laboratoris de Catalunya.

El de Calella, és el desè tast que organitza Vi per Vida i el quart que es fa a aquesta localitat després de l’èxit de la participació de les edicions anteriors. Des del primer tast de 2014, el projecte ha anat guanyant col·laboradors i suports, augmentant així el seu impacte social. Des de cellers d’arreu de Catalunya i institucions locals i regionals com L’INCAVI, L’Institut Català de la Vinya i el Vi de la Generalitat de Catalunya, entre moltes altres, ja hi han pres part.

El guiatge de vins anirà a càrrec del sommelier Xavier Ayala, qui farà entrega a l’IRB Barcelona de la recaptació de fons que es va realitzar en l’edició del 2017. Enguany, per només 10€, els participants podran tastar 5 vins de diferents Denominacions d’Origen de Catalunya: Alella, Costers del Segre, Catalunya i Empordà.

Les entrades al tast es poden adquirir en tres punts de Calella (Fruits secs Tulsà, Restaurant Sapore d’Italia i Institut Bisbe Sivilla), el Restaurant Diagonal de Pineda i a través de la pàgina web Ticketea.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa