VadeVi
El 14è Tast per Parelles de Vila Viniteca escalfa motors
  • CA

El propietari de Vila Viniteca, Quim Vila, ha presentat el 14è Premi de Tast per Parelles, que se celebrarà el proper dia 13 de març a la Casa Llotja de Mar de Barcelona. Vila ha fet la presentació en el marc d’una trobada al restaurant Passadís del Pep, acompanyat dels membres del jurat Fernando Gurucharri, Juan Muñoz i Jordi Segura,

Quim Vila ha compartit dades del que és un certamen de renom internacional i que té una dotació econòmica molt significativa pels vencedors. Els 40.000€ del premi es repartiran en 30.000€ per a la parella guanyadora, 7.000€ per a la que quedi en segona posició i, finalment, 3.000€ per a la que ocupi el tercer lloc.

Aquest concurs és únic i singular perquè cada parella, d’un total de 120, ha d’acordar les respostes. El certamen va ser creat pel mateix Quim Vila i Siscu Martí, de la distribuïdora de vins Vila Viniteca, l’any 2007, i se celebra un any a Barcelona i l’altre a Madrid, de manera alterna.

El tast per parelles de Vila Viniteca

L’èxit del concurs és tan gran que el passat 11 de gener, quan es van obrir les inscripcions, van quedar cobertes en menys de cinc minuts, i un any més es va registrar una llarga llista d’espera per si hi ha vacants. Sommeliers, restauradors, viticultors, enòlegs i aficionats del món del vi coincideixen, cada any, en una cita que suposa una gran oportunitat de tast a més d’una competició molt aferrissada. El jurat professional, enguany, estarà format per Xandra Falcó, Fernando Gurucharri (president de la Unió Espanyola de Tastadors), José Peñín (periodista i editor de guies i llibres especialitzats), Juan Muñoz (president de la Unió d’Associacions Espanyoles de Tastadors) i Jordi Segura (Euroselecció).

A més de la competició, el premi també acull un showroom amb més de quaranta cellers i marques prèmium, a més d’un bufet de formatges seleccionats per Vila Viniteca. Les entrades per assistir de públic al concurs i gaudir dels productes del showroom i es poden adquirir, per un preu de 30€, a la web de Vila Viniteca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa