Pati del celler La Fou a Batea Foto: VADEVI">

LaFou Celler celebra divendres, 11 de juliol a Batea, la primera edició de la Nit de LaFou.

En aquesta vetllada es presentaran les noves anyades de LaFou els Amelers 2013 i LaFou el Sender 2012. Tampoc hi faltarà el tast de LaFou de Batea, així com el tast en exclusiva del Vi Dolç de LaFou. Tot plegat maridat amb propostes culinàries elaborades per part de dos dels principals exponents de la gastronomia terraltina, el Restaurant Miravall i el Restaurant Nou Moderno, aportant la seva visió envers cada un dels vins, i posant en comú les seves qualitats per fer d’aquesta cita una vetllada amb caràcter autòcton.

La Nit de LaFou es celebrarà en un marc extraordinari: el pati de LaFou Celler. L’accés al pati, ambientat de forma exclusiva, es realitzarà per Can Figueres, una casa senyorial del segle XVIII situada al bell mig de la Plaça Major de Batea, vora el casc antic del municipi, i que és la seu del celler.

Les places són limitades i el preu de l’activitat és de 39 €. A part, s’ha creat un pack especial que inclou l’assistència a l’esdeveniment i l’allotjament. Per a informació i reserves, cal contactar al 646 850 277 – visites@lafou.net .

Nou comentari