VadeVi
El 2020 podria no tenir Millor Sommelier de l’estat
Anna Casabona, Audrey Doré i Ton Colet, finalistes del concurs
Anna Casabona, Audrey Doré i Ton Colet, havien de participar al concurs de Millor Sommelier de l’estat| ACS

!--akiadsense-->

El concurs al Millor Sommelier de l’Estat del 2020 penja d’un fil pel coronavirus. El Salon Gourmets de Madrid ha anunciat noves dates i es farà des del 12 al 15 d’abril de 2021 i és precisament en el marc d’aquest esdeveniment quan es fa aquest concurs que organitza la Unió Espanyola d’associacions de sommeliers, la UAES.

Segons ha pogut saber Vadevi, diversos presidents d’associacions de sommeliers, entre els quals la catalana Anna Vicens, han proposat que es busqui un nou espai per a poder mantenir la celebració del concurs. Però des de la UAES es mostren molt cautelosos perquè aquest certamen es vinculava a patrocinis directament lligats amb el Salon Gourmets que no es podran mantenir amb la suspensió.

Anna Vicens, explicava a Vadevi que una altra proposta que està sobre la taula és realitzar aquest concurs en el marc del Fòrum Gastronòmic de Girona que està previst pel mes de novembre, però de moment no s’ha decidit res.

En aquest supòsits Vicens creu que seria una bona sortida, tot i que si fos així, tampoc es podria fer el concurs de Millor Sommelier de Catalunya 2020 prevista per aleshores. “Audrey Doré la guanyadora del 2019, juntament amb els dos finalistes, Anna Casabona i Ton Colet havien de participar en l’edició estatal del concurs i si finalment es fa al novembre no ens els podem saltar. Sigui com sigui si enguany no hi ha Millor Sommelier d’Espanya, nosaltres tampoc farem aquest concurs fins l’any vinent”, explica la presidenta dels sommeliers catalans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa