La Fira del Vi de Falset, organitzada amb la col·laboració de la DO Montsant i la DOQ Priorat, proposa en l’edició 2021 que tota la comarca del Priorat es converteixi en el recinte firal, sempre que arribat el mes de maig, les condicions sanitàries i de mobilitat així ho permetin. Així doncs, els estands estaran directament en els propis cellers que hi participin, tot oferint degustacions amb aforament limitat a aquelles persones que prèviament hagin reservat la seva plaça mitjançant una plataforma en línia.

A més a més, la 26a edició de la Fira combinarà aquesta oferta presencial, amb actrivitats en línia i un programa que encara s’està acabant de definir i que tindrà lloc el primer cap de setmana de maig (entre el divendres 30 d’abril i el diumenge 2 de maig), i a l’igual que es va fer durant el 2020, els diversos actes previstos s’emetran a través dels perfils de la Fira del Vi a Instagram, Twitter i Facebook (@firadelvifalset), a més de poder-se veure per televisió (TDT), a través del canal de teleservei de l’Ajuntament de Falset.

Els aforaments estaran controlats i l’organització demana a tots els cellers que garanteixen plenament les mesures contra la Covid-19, conscients que la mobilitat territorial ha de ser compatible amb les restriccions que les autoritats sanitàries determinin a cada moment. En cas que, arribats al mes de maig, les mesures desaconsellin o no permetin la iniciativa, l’organització postposarà aquesta fórmula per a una altra data.

En tot cas, l’activitat que la Fira del Vi i els cellers ofereixen no és una visita, sinó més aviat una degustació a l’aire lliure, com per exemple a peu de vinya o en un espai ventilat i prou gran, intentant mantenir, segons els organitzadors, l’essència que ha caracteritzat fins ara la cita de permetre la trobada i intercanvi personal entre vinaters i persones visitants.

La Fira del Vi publicarà l’agenda dels cellers en una plataforma web, en la qual es podran fer les reserves i el pagament pertinent. Aquesta plataforma en línia estarà operativa des de mitjans d’abril, i donarà opció a fer les reserves per a tot el mes de maig.

L’objectiu no és cap altre que la Fira del Vi, malgrat les circumstàncies, segueixi sent una plataforma al servei del sector vitivinícola i que ajudi a dinamitzar la comarca, en uns moments tan complicats com els actuals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa